Inschrijvingsformulier ID#3 Kunst Buiten!
Voor de derde maal zetten Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem hun schouders onder een gezamenlijk kunstenproject in het kader van de Week van de Amateurkunsten (WAK). Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ID#3. ID impliceert zowel ‘idee’ als ‘identiteit’ en wil kunstenaars die goede ideeën heel persoonlijk en creatief weten te vertalen een forum geven.

Tijdens 3 afzonderlijke jurymomenten in de drie deelnemende gemeentes, krijgt iedereen die 14 jaar of ouder is de kans om in 10 minuten tijd maximum 3 eigen kunstwerken voor te stellen aan een 3-koppige, professionele jury. Deze jurymomenten zullen doorgaan op 29, 30 en 31 maart 2018 in de drie deelnemende gemeenten.

Het thema van deze editie is KUNST BUITEN, het koepelthema van de WAK. Anders dan vorige edities verwachten we dat de getoonde werken hiermee een duidelijke link hebben. Het kan gaan over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst of je kunst binnenste buiten draaien. Maar ook over de plaats van kunst binnen het (lokale) cultuurbeleid en binnen onze samenleving (‘Weg met kunst?’). En je kunt altijd buiten de lijntjes kleuren...
De jury geeft feedback aan de deelnemers en weerhoudt van elke deelnemer in principe 1 werk voor een overzichtstentoonstelling die zal lopen van 20-04 t/m 04-05-2018 in de Pastorie van Ressegem (Herzele). De favoriete werken van de jury krijgen een centrale plaats op deze tentoonstelling en de winnaar van de juryprijs ontvangt tijdens een afsluitend evenement een geldprijs van €1000. Tijdens de tentoonstelling kiest het publiek haar eigen favoriete werken. De winnaar van de publieksprijs wint een prijs ter waarde van € 200.

Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Adres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Welk jurymoment past het beste? *
Opmerkingen: geef door of er bepaalde zaken (bv. projector, geluidsinstallatie, ...) aanwezig moeten zijn.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms