Quines assegurances obligatòries ha de tenir la meva entitat?
“Vols conèixer quines són les assegurances obligatòries que ha de contractar la teva entitat segons l’activitat que desenvolupeu?”

“Assegurances de danys materials, responsabilitat civil i assegurances de persones? Quines assegurances ha de tenir contractada la teva entitat?”

A càrrec de Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa.

Dia: 15 febrer 2021
Hora: 12h

Enllaç ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/85068982669?pwd=Q0dJdTNKTlY1VDlaa0szQ0hZRStlZz09
Meeting ID: 850 6898 2669
Passcode: 530816

*obligatòries

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
DNI (afegiu la lletra) *
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Població *
Dona, Home, Altres *
Véns d'alguna entitat? Quina
Mail per enviar-te enllaç o qualsevol imprevist. *
CONSENTIMENT SOBRE LES MEVES DADES *
TRACTAMENT I PROTECCIÓ DE DADES
Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals ? El Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals ? La finalitat és la gestió de les dades de les persones participants en les actuacions subvencionades d’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme. Durant quant de temps conservarem les vostres dades: Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les que han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.

 

Per quina raó utilitzem les vostres dades personals ? A continuació, us expliquem la base legal que ens permet tractar les vostres dades personals: Quan ens doneu el vostre consentiment. Podeu retirar-lo en qualsevol moment. D’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme, és obligació de l’entitat beneficiària de la subvenció, disposar d’una autorització expressa de la persona participant de les actuacions.

 

A quins destinataris comunicarem les vostres dades ? Les vostres dades seran comunicades a l’òrgan que va concedir la subvenció, en concret a la Direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector,  les Cooperatives i l’Autoempresa que podrà fer les següents verificacions:-          Comprovació de la vostra identitat-          Verificació, en cas que la vostra participació en l’activitat subvencionada comporti una inserció laboral, de les dades de vida laboral a la seguretat social.

Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les dades ?  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que la concerneixen, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.−        En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.−        En determinades circumstàncies, els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades motivant la sol•licitud. El Departament deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions

 

Com podeu exercir els drets ?

Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a: ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

 

Quines vies de reclamació hi ha?

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, pots fer-ho mitjançant un escrit o a la seva seu electrònica (https://seu.apd.cat).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of GATS, Grups associats pel treball sociocultural. Report Abuse