Fes-te sòcia de Llavors!
Llavors vol ser un projecte obert i participatiu, és per això que a més de cooperativa de treball som també una cooperativa de sòcies consumidores i usuàries.
Volem ser la teva llibreria, però també el teu espai per aprendre, relaxar-te, conèixer les veïnes i proposar tot allò que et vingui de gust!
Estem convençudes que la unió fa la força i volem compartir amb vosaltres el dia a dia de l’espai i bastir una comunitat forta que enriqueixi el projecte i el faci viable econòmicament.
No volem deixar a ningú enrere, per això l'aportació inicial és de només 10 € i totes les sòcies tindreu els mateixos drets independentment de la quota mensual que pagueu.
Totes podreu participar amb veu i vot a l’assemblea anual, a les activitats i trobades exclusives per a sòcies i tindreu preferència per participar en la resta d’activitats i cursos, tant els gratuïts com els de pagament. A més, tindreu preus especials per a sòcies en algunes activitats i anirem afegint més sorpreses que decidirem entre totes!
A més, totes aquelles que contribuïu amb una quota mensual igual o superior a 12€, rebreu un llibre de regal pel vostre aniversari i gaudireu d’un 5% de descompte en les vostres compres (fins a 24 llibres o complements a l’any).

Com em puc fer sòcia?
Només has d’omplir el formulari o demanar-nos-el a la teva propera visita a Llavors si prefereixes omplir-ho en paper i fer el pagament de l’aportació inicial de 10€ (aquesta aportació és retornable si un dia decideixes deixar de ser sòcia de Llavors).
 
Si vols saber més abans de decidir-te, vine a saludar-nos i t’ho expliquem. O envia’ns un correu a hola@espaillavors.cat
Nom *
Correu electrònic *
Adreça completa *
Telèfon *
DNI/NIE/Passaport *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Tipus de quota *
Tipus de pagament *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy