Prijave za Teen Open Day 2018 u Novom Sadu su zatvorene.
Zbog ograničenog broja posetioca koje smo u mogućnosti da ugostimo, morali smo da zatvorimo prijave.

Ukoliko niste uspeli na vreme da se registrujete ne brinite, celokupan događaj moći ćete naknadno da pogledate na socijalnim mrežama 3Laterala i Crater VFX Training Centra. Video će biti objavljen 15.10.2018 a link do naših mreža poslaćemo vam mejlom.

Teen Open Day 2018 / Dan otvorenih vrata 2018 je besplatan događaj na kojem ćete, kroz predavanje i prezentacije, moći da se upoznate sa osnovnim programima koji se koriste u različitim oblastima kompjuterske grafike. Po prvi put, Crater VFX Training Center, u saradnji sa svetski poznatim studijom 3Lateral, organizuje ovaj događaj i u Novom Sadu, 29. septembra, od 11 do 17 časova u prostorijama 3Laterala, Novosadskog sajma 2/VII. Događaj je namenjen deci i mladima uzrasta od 10-17 godina.

Ukoliko želite da se prijavite na našu mailing listu ili da primate obaveštenja o narednim događajima koje organizujemo u Novom Sadu, molim vas da popunite ovaj upitnik.

Podaci će se Koristiti isključivo za dalju komunikaciju i internu oranizaciju neophodnu za prisustvo na događaju i neće, ni pod kakvim uslovima, biti odavani trećim licima. Podrazumevamo da je roditelj pročitao i da je saglasan sa prijavom svog deteta.
Email address *
Ime i Prezime *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Crater Studio. Report Abuse