Kontaktskjema: Telenor Xtra Bønes 2019/20
Deltakers fornavn *
Your answer
Deltakers etternavn *
Your answer
E-postadresse 1 *
Your answer
E-postadresse 2
Your answer
Foresattes mobilnummer 1 *
Your answer
Foresattes mobilnummer 2
Your answer
Årskull *
Skole *
Klasse (Eks. 5b) *
Your answer
Deltar følgende dager *
Required
"Linje" (prioritert idrett) *
Deltakerne følger fast aktivitetsplan, men kan ofte velge aktivitet f.eks. i Ball/basis-øktene. For å lette planleggingen for oss, ønsker vi å vite hvilken idrett barnet prioriterer.
Interesser *
Hvilke av følgende aktiviteter er spesielt motiverende for deres barn?
Required
Tennis *
Vi har et egen avtale med Bergens Tennisklubb, som bidrar med instruktører hver tirsdag og onsdag. Kommer deres barn til å delta på dette?
Leksehjelp *
I klasserommet er det i tidsrommet kl. 13.30-14.30 leksetid. Der skal det til enhver tid være arbeidsro og en voksen veileder til stede. Dersom deltakeren ikke skal gjøre lekser på lekserommet, kan han/hun være ute eller være med på rolige aktiviteter i storsalen.
Måltid *
Deltakerne får tilbud et måltid med varmmat, levert av vår samarbeidspartner Sunt Rett Hjem. I tillegg er det alltid tilbud om brødmat, kornblanding eller frukt som tilbehør eller alternativ. Alle deltakerne skal uansett sitte samlet rundt bordet under måltidet, og følge felles regler.
Fotografering *
Merk av rutene som passer for dere.
Required
Transport *
Vi godtar at vårt barn blir transportert i privatbil hjem etter aktiviteter utenfor nærområdet, f.eks. fra Sissels, Ortun svømmehall. Sjåfører vil til enhver tid være en av instruktørene eller foresatte for øvrige deltakere.
Kontakt ved fravær *
Vi har ikke kapasitet til å kontakte alle deltakere som ikke møter opp. Dersom dere har et sterkt ønske om dette, vil vi likevel kunne gjøre enkelte untak. Ønsker dere å bli kontaktet dersom barnet ikke møter opp?
Kveldsaktiviteter *
Vi ønsker også i år å tilby enkelte kveldsaktiviteter for deltakerne på Telenor Xtra Bønes. Disse aktivitetene kan medføre en ekstra avgift for å lønne eksterne instruktører eller annen avgift for barna. Hvilke av følgende aktuelle aktiviteter er dere interessert i å delta på? (Ikke forpliktende) Legg gjerne inn egne forslag i ruten nederst. Vi velger ut de aktivitetene som er mest etterspurt.
Required
Turer *
Vi kommer også i år til å arrangere noen turer. Under finner dere noen aktuelle turer vi planlegger. Hvilke av følgende turer er dere interessert i å delta på? (Ikke forpliktende)
Required
Eventuelt
Skriv her om det er spesielle hensyn vi må, f.eks. allergier (NB!), sykdom etc.
Your answer
Tips
Vi ønsker å forbedre oss. Har dere tips til aktiviteter eller instruktører som kan bidra med positive aktiviteter for barna? Har dere kontakt med noen spennende idrettsmiljøer som vi kan ta kontakt med? Er det noen foresatte som kan bidra som instruktører i ulike idretter, f.eks. klatring, golf eller annet? Vi setter pris på alle tilbakemeldinger.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy