FORMË APLIKIMI
Burger King Kosova, po kërkon persona për tu  bashkuar me ekipit tonë të madh, për të krijuar një eksperiencë ndërkombëtare të shërbimit dhe për tu pajisur me certifikime ndërkombëtare të trajnimeve.

ANËTAR/E EKIPI është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

Të punoni për mbretin do të përfitoni:
* Pagë konkurruese;
* Bonuse dhe shtesa;
* Benefite shtesë për punëtorët, +1 vit pune me ne;
* 2 ditë pushim në javë;
* Kontratë pune dhe pushime sipas ligjit;
* Shujtë ditore;
* Transport të siguruar në të gjitha fshatrat e Komunës së Lipjanit;
* Aktivitete të ndryshme ekipore;
* Mundësi zhvillimi në karrierë.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe Mbiemri *
Ditëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Vendlindja *
Adresa aktuale e banimit (Specifikoni rrugën, numrin e shtëpisë/ apartmentit, fshatin ose qytetin) *
Numri i Telefonit *
Email *
Edukimi *
Përvojat e mëparshme të Punës (Specifikoni punëdhënësin, pozitën dhe kohën që keni punuar) *
Pozita për të cilën aplikoni *
Përzgjedhni restoranin për të cilën aplikoni *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BurgerKing Albania. Report Abuse