ΣΒΑΚ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
Στα πλαίσια του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Έδεσσας» που εκπονείται από το Μελετητικό σχήμα ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΟΦΙΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Πολεοδόμος-Χωροτάκτης Μηχανικός, για λογαριασμό του Δήμου Έδεσσας, διεξάγεται έρευνα με θέμα την αξιολόγηση της ζήτησης των μετακινήσεων στο σύνολο του Δήμου Έδεσσας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης πρότασης η οποία θα ενισχύει την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των μέσων μεταφοράς παράλληλα με τη στροφή προς εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Μια σύνοψη των αποτελεσμάτων της έρευνάς μας μπορεί να σας κοινοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, εφόσον το επιθυμείτε. Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα σας υποδεικνύεται κάθε φορά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
1. Είστε *
2. Φύλο *
3. Ηλικία *
4. Εργασιακή κατάσταση *
5. Είστε κάτοχος διπλώματος οδήγησης *
6. Αριθμός μελών νοικοκυριού *
Your answer
7. Ενεργά οχήματα νοικοκυριού *
Required
8. Προσωπικό όχημα *
9. Αν ναι ποιό απο τα ενεργά οχήματα
10. Επίπεδο εκπαίδευσης *
11. Ποιό είναι το ετήσιο προσωπικό εισόδημα
12. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα (έως 3 επιλογές) για το σύστημα μεταφορών του Δήμου Έδεσσας: *
Required
13. Έχετε να προτείνετε κάποιο μέτρο βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy