Cavalcada Ripoll 2019
Si has nascut el 2006 o abans i vols participar o col·laborar a la cavalcada de Reis de Ripoll 2019, omple aquest formulari.
Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Et podem afegir a un grup de WhatsApp? *
Uns dies abans de la Cavalcada es crearan diferents grups de WhatsApp per mantenir-vos informats.
Any de naixement *
Your answer
Alçada en cm (exemple: 170) *
Your answer
Número de peu *
Your answer
Talla de samarreta *
Has participat alguna altra vegada? *
Si és la teva primera vegada, has de saber que participaràs en la recollida de cartes que fa la Cartera Reial el dia 3 de gener. La participació en la cavalcada (dia 5) té un nombre de places limitades i en cas de ser necessari es respectarà l'antiguitat.
Required
Et quedaràs a sopar? *
Al finalitzar la Cavalcada es fa un sopar amb tots els participants al pavelló municipal. El sopar és totalment gratuït.
Tens alguna al·lèrgia? *
Quina al·lèrgia tens?
Your answer
Autorització de Dades *
En compliment del Reglament Europeu de protecció de dades del 25 de maig de 2016: Responsable del tractament: AJUNTAMENT DE RIPOLL - COMISSIÓ DE REIS Finalitat: Captació de dades dels participants i col·laboradors a la cavalcada de reis. S’utilitzarà també com a canal de comunicació entre organitzadors i col·laboradors/participants. Legitimació: Consentiment de la persona interessada. Destinataris: Les dades no es comunicaran a terceres persones. Temps de conservació de les dades: Les dades es conservaran fins que siguin necessàries d’acord amb la finalitat per a la qual han estat recollides o, si s’escau, durant el temps establert legalment. Drets de les persones interessades: Vostè té dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Aquests drets es poden exercir enviant un correu electrònic al responsable que figura al punt “Responsable del tractament” de l’avís legal o política d’aquest espai web (https://ripoll.cat/avis-legal/).
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service