Inschrijving JOL Oudieplas 2021
Met het formulier hieronder kunt u uw kind inschrijven voor JOL Oudieplas. Voor elk kind moet het formulier opnieuw ingevuld worden. De kosten zijn 50 cent per dag en 2 euro voor de speciale dag. Voor 2021 is dat in totaal 4 euro. Dit kunt u vooraf overmaken (informatie volgt nog) of contant per dag betalen.

Klik voor ons privacy statement (AVG) hieronder:
http://joloudieplas.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacy-statement-JOL-Oudieplas-2018.pdf

Vul hieronder als eerste uw eigen e-mailadres in. We sturen een kopie van de ingevulde antwoorden naar dit e-mailadres. We gebruiken het ook om u informatie over de JOL te sturen.
Email *
Uitleg privacybeleid
Vanwege Europese privacy-wetgeving (AVG) vertellen wij u hoe we gegevens gebruiken en opslaan. Simpel gezegd slaan we alle gegevens die u invult op. Alleen het leidingteam en de projectleiding kunnen de gegevens bekijken.

We bewaren de gegevens tot een maand na de JOL-weken. We verwijderen de gegevens eerder als u daar om vraagt. U kunt ons hele privacy-beleid (privacy statement) bekijken met de link bovenaan dit formulier.
Gaat u akkoord met ons privacybeleid? *
Required
Uitleg beeldmateriaal
Tijdens de JOL maken wij beeldmateriaal (foto en video) voor de promotie van JOL Oudieplas. We kunnen niet garanderen dat bepaalde kinderen niet op beeldmateriaal verschijnen. Denk hierbij aan een overzichtsfoto van het veld. Daarom vereisen wij toestemming om beeldmateriaal te maken en te gebruiken voor de promotie van JOL Oudieplas.

Het is altijd mogelijk om achteraf bezwaar te maken tegen beeldmateriaal. Dan zal dat beeldmateriaal zo snel mogelijk verwijderd worden. Lees ook het privacy statement.
Geeft u toestemming om beeldmateriaal van uw kind te maken voor de promotie van JOL Oudieplas? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of JOL Oudieplas. Report Abuse