Vpis k tabornikom RJZ 2019/2020
Prijavnica za vpis otrok k tabornikom Rodu Jezerski zmaj Velenje za šolsko leto 2019/2020.

Vodniki se prijavijo na svoji prijavnici.
Podatki otroka
Otrokovi podatki naj bodo točni. Dostop do teh podatkov bo imelo vodstvo rodu, načelnik čete ter vodnik, posredovani pa bodo tudi naprej na Zvezo tabornikov Slovenije, katere člani smo vsi taborniki v Sloveniji. Podatki ne bodo posredovani naprej v komercialne namene.
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Rojstni datum *
Pozor! Bodite pazljivi na zapis datuma - ali zahteva mesec/dan/leto ali pa dan/mesec/leto!
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov stalnega prebivališča *
Ulica in hišna številka
Your answer
Poštna številka in kraj *
Your answer
ČETA (osnovna šola) *
Razred *
Podatki staršev ali skrbnikov za obveščanje
Vaše kontektne podatke potrebujemo za obveščanje o članarini, morebitnih spremembah pri tedenskih sestankih, pa tudi o taborjenjih, zimovanjih in taborniških akcijah, ki se jih lahko vaš otrok udeleži.
Ime in priimek starša *
Your answer
Elektronski naslov za obvestila - samo 1! *
POZOR! Če želite prejemati obvestila na več naslovov, jih vpišite pri naslednjem vprašanju, ne tu. Prosimo, da dvakrat preverite, da ste pravilno vpisali naslov!
Your answer
Dodatni naslovi za obveščanje
Če želite prejemati obvestila še na druge email naslove, jih napišite tu. Ločite jih z VEJICO in ne kakim drugim ločilom. Primer: mami@mail.com, ati@mail.com
Your answer
Telefonska številka starša *
Your answer
Ali se otrok k tabornikom vpisuje prvič? *
Dovoljujem, da se fotografije, na katerih se pojavi moj otrok, objavijo na spletnih mestih RJZ ter za potrebe promocije taborjenj in taborništva. *
Potrditev *
Required
Članarina *
S plačilom članarine vaš otrok postane član Društva tabornikov rod Jezerski zmaj Velenje in s tem sprejema pravila delovanja zapisana v statutu objavljenim na spletni strani www.rjz.si. Članarina je edini stalni vir prihodka društva in znaša 30 € na osebo za celo leto. S tem se pokrijejo stroški delovanja društva, članstvo v Zvezi tabornikov Slovenije, poleg tega pa vsak mesec na dom dobivate tudi revijo Tabor. Plačilo se izvede po prejeti e-pošti z navodili za plačilo.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo tabornikov rod Jezerski zmaj Velenje. Report Abuse