EL TEU CV EUROPASS: LA TEVA PRESENTACIÓ A EUROPA
· PROGRAMA D'ACTIVITATS DE L'OFICINA JOVE
Places limitades. Les sol·licituds es tractaran per ordre d'inscripció i seran validades en el moment que rebeu un correu electrònic de confirmació.
Nom i cognoms *
Your answer
Any de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça postal *
Your answer
Correu electrònic de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Vull inscriure'm a l'activitat: *
Required
Observacions
Your answer
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que consigneu en aquest formulari seran tractades en un fitxer, titularitat del Departament de Promoció Associativa de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, amb la finalitat de gestionar la inscripció a l'activitat sol·licitada o d'informar sobre altres activitats organitzades pel pròpi Ajuntament de Sant Joan Despí.

Així mateix, us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades mitjançant notificació per escrit a l'Ajuntament de Sant Joan Despí, c/Camí del Mig, 9, 08970 Sant Joan Despí.
Si no desitges rebre més informació dels serveis de Joventut, pots desactivar aquesta opció enviant un e-mail a oficinajove@sjdespi.net amb l'assumpte "BAIXA SUBSCRIPCIÓ"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service