Haku järjestöille rahankeräyksen pilotointiin
We Encourage auttaa järjestöjä ja pienkerääjiä palvelemaan paremmin lahjoittajia luomalla avoimuutta ja luottamusta. Työkalujemme avulla rahankeräyksen suunnittelu on helppoa ja niiden avulla voidaan osoittaa kerääjille, mihin rahat tosiasiallisesti kerätään, kuinka paljon menee We Encouragen komissioon sekä keräyksen markkinointiin. Kun varainkeruu on tehty, autamme seurannan markkinoinnissa, osoitamme ihmisille, kuinka ja mihin heidän lahjoitetut rahat on käytetty.


Järjestöille ja pienkeräyksen tekijöille palvelumme ovat maksuttomia, otamme komission suoraan lahjoituksista oman toimintamme kustannusten kattamiseksi. Tämä komission suuruus näkyy lahjoittajille.

Autamme pilotoinnissa mukana olevaa rahankeräyksen järjestäjää rahankeräyskohteen idoinnissa, keräyksen suunnittelussa ja markkinoinnissa, sekä jälkitiedottamisessa ja -markkinoinnissa.

Kauttamme voidaan luoda erilaisia rahankeräyksen kohteita sekä ideoida myös järjestön tarpeen mukaan rahankeräyksen kohteita pienkerääjille, jotka voivat näin tukea keräyksillään järjestön toimintaa.

Etsimme palvelumme pilotointiin järjestöjä!

Täytä tämä lomake ja me olemme yhteydessä!
Email address *
Mikä ihmeen We Encourage?
Onko teillä jo idea rahankeräyksen kohteeksi? *
Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy