«Αλησμόνητες πατρίδες και λογοτεχνία» σε Podcast
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα, τιμά τις αλησμόνητες πατρίδες σε έναν κύκλο εκδηλώσεων.
Μια σειρά ηχητικών αφηγήσεων φέρει τους ακροατές σε επαφή με τη λογοτεχνία, την ιστορία, τη μνήμη και μάς ταξιδεύουν στις Αλησμόνητες Πατρίδες. Αφηγήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά με τη ματωμένη ιστορία του Ελληνισμού της Σμύρνης.

Το Podcast θα κυκλοφορεί ανά εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό δωρεάν στο Spotify και την ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Όνομα *
Επίθετο *
Χώρα *
Ενημέρωση* Με την εγγραφή σας συναινείτε στη χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (email) από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και για άλλες δράσεις μας.Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Φυλάσσονται σε ηλεκτρονικό αρχείο, χρησιμοποιούνται από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν διατίθενται σε τρίτους. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και το δικαίωμα περιορισμού και εναντίωσης στην επεξεργασία τους.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy