Anmälan till retreaten på Drakudden 2020
Välkommen!

>> Retreatet är nu fullbokat! Du kan dock sätta upp dig på väntelista. För att stå på väntelista gör du en vanlig anmälan nedan, men betalar INTE in avgiften. Om någon avbokar och du står på tur, kontaktar vi dig och erbjuder plats; först då betalar du in avgiften.

Här kan du fylla i dina uppgifter för att anmäla dig. I

När du har fyllt i formuläret nedan konfirmerar du din anmälan genom att föra över retreatavgiften till 9272-2400189 (ICA banken). Du får sedan en bekräftelse på epost. Den här informationen står också när du har skickat in formuläret.

Vid avbokning fram till och med 20 mars får du tillbaka hela avgiften. Vid avbokning efter 20 mars får du tillbaka hela avgiften om din plats kan överlåtas till någon annan.

Avgift: 3 450 SEK, alla aktiviteter samt måltider och logi ingår.

Om du har möjlighet betala gärna dana-priset 4 000 kr, där ingår en gåva till verksamheten. Den gör det möjligt för fler att delta och kan bekosta lokal, kuddar, onsdagsträffarna, dynor, te och stärka sanghan.

Vid frågor, skriv till kontakt@gladjenskalla.se
Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Vilken är din ort eller närmaste stad? *
För att underlätta planeringen är det bra att veta varifrån i landet du reser.
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Jag vill sova i
Språk
Undervisningen är på svenska och engelska. Broder Phap Ho och teamet talar svenska och engelska medan bröderna Dao Bi och Phap Ly talar engelska.
Hjälpa till
Det kommer finnas möjlighet att hjälpa till och stötta retreaten och vår gemensamma övning så kryssa för här om du är intresserad av att hjälpa till. Sedan hör teamet av sig innan retreaten eller kollar av på plats.
Foto
På retreaten tar teamet några bilder som kommer användas för att berätta om retreaten och kommande verksamhet i sociala medier. Det hjälper vårt arbete för mindfulness mycket men om du inte vill vara med på bild kan du markera det här.
Glutenfritt frukostbröd
Maten kommer att vara vegansk, nötfri och glutenfri. Tyvärr har vi inte möjlighet att tillmötesgå andra allergier men det går bra att ta med egen mat – som då ska vara vegansk
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy