Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori järjestää
Ilmoittautuminen luonnontuotealan kehittämisen ratkaisutyöpajoihin keväällä 2024. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan tilaisuuteen. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Jotta osaamme varautua kahvitarjoiluun, ilmoitathan osallistutko paikan päälle. Yhteystietojen kohdalla voit myös mainita mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.

Vaihtoehtoisesti voit valita osallistumisen etäyhteydellä, jolloin lähetämme yhteyslinkin lähempänä tilaisuutta sähköpostiisi. Huomioithan kuitenkin, ettei tilaisuuksia tallenneta eikä osallistavaan työpajaosuuteen ole etäyhteysmahdollisuutta.

Luonnontuotealan kehittämisen ratkaisutyöpajoissa käymme läpi konkretian tasolla luonnontuotealalle haaveilevien, alaa opiskelevien sekä alalla jo toimivien tarpeita, haasteita ja onnistumisia läpi. Osallistumalla saat apua yrityksen tuotteistamiseen, kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen. Työpajaan osallistuneet saavat käyttöönsä luonnontuotealan kehittämisen ratkaisukirjan.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ti 30.4.2024 klo 13-16
Luonnontuotealan kehittämisen ratkaisutyöpaja
Kolari, Ravintola Rouhe
la 18.5.2024 klo 10-15
Tilaisuus pidetään osana Kalastajaksi Napapiirille -teemapäivää (erillinen ilmoittautuminen)
Pello, MiekoResort
Yhteystietosi
Kirjoitathan alle nimesi ja puhelinnumerosi. Jos osallistut tilaisuuksiin paikan päälle, täytäthän myös mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot kahvitusta varten. Emme käytä tietojasi markkinointiin.
Länsi-Lapin luonnontuotestrategia on osa Lapin ELY-keskuksen rahoittamaa Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori -hanketta. Strategia on laadittu viiden kunnan - Enontekiön, Kittilän, Kolarin, Muonion ja Pellon - alueelle vuosille 2024 – 2030.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolarin kunta. Report Abuse