SINHRONO PLAVANJE za odrasle
Ples v vodi s sinhro plavalnimi tehnikami in veščinami je izjemna rekreacija, sprostitev, umetnost in šport! Vadba za odrasle je namenjena vsem, saj blagodejni učinki gibanja v vodi vabijo ne glede starost, predznanje in formo.
Email address *
Ime in priimek plavalke / plavalca *
Letnica rojstva *
Poklic/Študij
Kraj bivanja
O treningih in izpeljavi vadbe
Sinhrono plavanje za odrasle je mešanica plesnih, plavalnih in gimnastičnih spretnosti v vodi, ki se izvajajo ob spremljavi glasbe. Je ustvarjalna in psihofizično zelo blagodejna vadba, saj se docela razgibamo, prekrvavimo in razvedrimo. Umetnostno plavanje kot rekreacija omogoča pri rednejšem treniranju občasno nastopanje oz. udeležbo na veteranskih (masters) tekmovanjih doma in v tujini.

Vadba poteka 1x tedensko, 1h na Olimpijskem bazenu Koper na Bonifiki:
ob SRE zvečer, od 20:00 do 21:00, od oktobra do maja.
Znesek za 10 obiskov vadbe znaša 60evr. (vstopi na bazen so vključeni).

Prvi trening je poskusen, brezplačen, vključno z vstopom na bazen. Vabljeni & dobrodošli!
Oprema:
Nujna oprema: kopalke in brisača!
Priporočena oprema:
*enodelne kopalke, *plavalna očala, *plavalna čepica, *ščipalka za nos,
*večja brisača, *telovadna podloga, *plastenka z vodo.
Če imate še kakšno vprašanje ga prosim navedite tukaj:
(Odgovor bo posredovan po navedenem kontaktu.)
@SyncSwim @SLOArtSwim
Vadbo vodita sinhrona plavalka in plesalka Dijana in slovenska trenerka skladnostnega plavanja Neja. Obe sodelujeta s Plavalno zvezo Slovenije, ostalimi klubi umetnostnega plavanja, gimnastičnimi in plesnimi klubi po obali, Sloveniji in čez mejo. S prepletom izkušenj v sojenju in treniranju sinhronega plavanja, plavanja in plesa nasploh, gimnastike in drugih rekreativnih športov se veselita soustvarjati vaše vodne dogodivščine.
Vabljeni ne glede na predznanje, starost in formo!
#sinhronoplavanje #ples #sprostitev v vodi #artswim #umetnostnoplavanje
Glede varstva in uporabe navedenih podatkov vas seznanjamo, da bodo ti uporabljeni za identifikacijo udeležencev, razporeditev v starostne/tekmovalne kategorije, za izdajo računa in neposredno kontaktiranje glede izvedbe dejavnosti vezane na udeleženca. V kolikor se informativna prijavnica ne manifestira z dejansko udeležbo v dejavnosti kluba postanejo podatki brezpredmetni. Udeleženci in soustvarjalci kluba ste preko e-pošte obveščeni o tekočih dejavnostih in relevantnih informacijah. V trenutku, ko si sodelovanja in kontaktiranja ne boste želeli več nam to enostavno sporočite. Hvala za razumevanje. Vaš *SyncSwim klub syncswim@outlook.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy