Best of Svendborg 2018
Vi ved, du kender stederne i Svendborg, der fortjener en hyldest og et skulderklap. Vi vil derfor gerne have dig til at indstille alle dine favoritter til Best of Svendborg 2018.

Du kan indstille kandidater i de nedenstående kategorier - herunder årets entusiast, som belønner et frivilligt initiativ, der har gjort noget ekstraordinært. Du behøver ikke at indstille i alle kategorier, men vi vil blive glade, hvis du gør det. Du indstiller ved at skrive navnet på den forretning eller det sted, du vil indstille - begrund gerne dit valg ved at skrive et par linjer om, hvorfor stedet bør blive nomineret i konkurrencen.

Når indstillingsperioden er forbi, udvælger en jury fire nominerede i hver enkelt kategori, som du og resten af læserne kan stemme på. Ud fra den afstemning kåres vinderne til sidst ved Ugeavisen Svendborgs awardshow d. 10. november 2018.

For at indstille skal du skrive din mailadresse nederst på siden. Dermed deltager du også i lodtrækningen om 4 gavekort á 500 kr. til byens butikker.

På forhånd tak for din hjælp
Ugeavisen Svendborg

Tak til alle vores partnere i Best of Svendborg 2018
Best of Svendborg: Shopping til hende
Indstil den butik, hun aller helst vil shoppe i. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Shopping til ham
Byens bedste shoppingsted til ham. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Spisested
Hvor får man serveret det bedste måltid mad i Svendborg? Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Shopping til hjemmet
Ude som inde. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Motion, fitness og velvære
Hvor er dit yndlingssted når du skal gøre noget godt for dig selv. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Kultur og underholdning
Aktiviteter dag som nat.. indenfor diskoteker, barer, værtshuse, musiksteder, museer, kunst, bibliotek, minigolf, golf, slotte, biograf og børnevenlige aktiviteter. Kategorien er bred, men vigtig for Svendborg! Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Bedste Service
Et lille ord med stor værdi. Hvor får man den bedste af slagsen og hvad er god service for dig? Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Bedste Erhverv
Du kender virksomheden, og vi vil gerne vide det. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Best of Svendborg: Entusiast prisen
Årets Entusiast skal indstilles af Læserne, men vælges suverænt af juryen. Det kan være en privat person, en forening,- eller den idérige, der er med til at skabe nye tiltag til vores dejlige by. Begrund gerne dit valg.
Your answer
Din e-mail-adresse
Your answer
Konkurrencebetingelser
Jysk Fynske Medier gemmer emailadresser i Google Analyse indtil højst en måned efter Best of Svendborg-prisfesten den 10. november. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med denne pris. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre begrundelser for indstillingerne i Ugeavisen Svendborg og på www.uas.dk, lige som vi forbeholder os retten til at udelukke indstillinger og stemmer, hvis vi har mistanke om snyd. Eventuelle præmieafgifter afholdes af vinderen. Ansatte i Jysk Fynske Medier og præmiesponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms