Inschrijfformulier VELO Badminton Jeugdkamp 2020
Dag allemaal,

Hieronder de online inschrijving voor het VELO Badminton jeugdkamp 2019. Dit zal plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie, namelijk 18 t/m 25 juli. Inschrijfformulier VELO Badminton Jeugdkamp 2018. De kosten voor deze week bedragen slechts €145,-. Wij verzoeken u zo snel mogelijk te betalen, dit geld gebruiken wij namelijk om de locatie te betalen en overige zaken te regelen voor het kamp. Het bedrag kan overgemaakt worden naar rekeningnummer: NL45 RABO 0338036776 t.n.v. J. Middelburg. (Wilt u bij de betaling de naam van uw kind vermelden).

De inschrijving is tot 1 maart 2020, dus wees er snel bij! Inschrijven voor het VELO-jeugdkamp 2019 kan via onderstaand formulier.

We hopen natuurlijk weer veel kinderen te verwelkomen op dit waanzinnige kamp. Vooral voor nieuwe leden een ideale manier om de andere kids goed te leren kennen en om de doldwaze leiding gek te maken!

Groetjes van de kampleiding,
Jim, Jim, Tomas, Dennis, Myke, Marleen, Emma en Susanne
Email address *
Naam (voor+achternaam)
Geboortedatum (dd/mm/jj)
Adres (Straatnaam, huisnummer, postcode)
Email adres (ouders)
Telefoonnummer (thuis & Mobiel)
Zorgverzekering & Polisnummer
Doorlopende reisverzekering
Naam huisarts
Bijzonderheden (medicijnen, dieet enz.)
Rijden
Elk jaar zijn er een aantal ouders, die samen met ons de kinderen naar de locatie brengt. Hieronder kunt u aangeven of u hiertoe bereidt bent. Zo ja, op de heenweg of terugweg.
Clear selection
Aantal passagiers
Shirtmaat
Clear selection
Toestemmingsverklaring gebruik foto's door VELO Badminton
Tijdens het jeugdkamp worden er door de leiders foto's gemaakt. Deze foto's worden gebruikt om de ouders op de hoogte te stellen van alle activiteiten die wij doen tijdens deze week. Deze foto's worden geplaatst op de VELO social media (facebook) en de VELO site samen met de dagboeken die de kinderen elke dag schrijven. Onderstaand kunt u aangeven of u toestemming geeft dat er foto's geplaatst zullen worden met u kind erop.
Bedankt voor de inschrijving! Tot op kamp!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy