Δημόσια διαβούλευση για τη νέα στρατηγική της ΕΕ για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή
Συμμετέχουμε συλλογικά στις διαβουλεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαμορφώνουμε μαζί ένα βιώσιμο μέλλον για όλους! Η συγκεκριμένη έρευνα είναι αντίγραφο της διαβούλευσης που έχει ανοίξει η ΕΕ για την κλιματική φιλοδοξία για το 2030.

Ως ΚΟΣΜΟΣ, με τα μέλη των ομάδων εργασίας ΚΟΣΜΟΥ για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενεργοποιούμε έναν ανοιχτό διάλογο για την κλιματική και ενεργειακή πολιτική. Αρχικά, χωρίζουμε τη διαβούλευση σε ερωτήσεις, και τις συμπληρώνουμε σταδιακά. Κατανοούμε τα δεδομένα και τις ανάγκες, συγκεντρώνουμε τεκμηριωμένες απαντήσεις, επεξεργαζόμαστε τα αποτελέσματα και υποβάλλουμε μια συλλογική συμμετοχή στη διαβούλευση της ΕΕ.

Χρονοδιάγραμμα διαβούλευσης:

Μπορείτε να γίνετε μέλος στις ομάδες εργασίας ΚΟΣΜΟΥ μέσω του www.kosmos.gr .
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Εισαγωγή
Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία εξαγγέλλει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εγκρίνει μία νέα, πιο φιλόδοξη ενωσιακή στρατηγική για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, καθώς η κλιματική αλλαγή θα εξακολουθήσει να ασκεί σημαντική πίεση στην Ευρώπη παρά τις προσπάθειες μετριασμού.

Πρόσφατη ανάλυση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του έργου PESETA (https://ec.europa.eu/jrc/en/peseta-iv) εξειδικεύει τις προβλεπόμενες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ένωση και πέρα απ’ αυτήν, καθώς και ορισμένα από τα οφέλη των μέτρων προσαρμογής. Η ανάλυση αυτή τονίζει την ανάγκη για πιο φιλόδοξη δράση όσον αφορά την προσαρμογή.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy