Ilmoittautuminen Kuuleeko koulu? - Autismikirjon lasten ja nuorten vanhempien suljettu vertaistukiryhmän alk. 22.9.2021
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan autismikirjon lasten ja nuorten vanhempien suljettuu vertaistukiryhmään kuuleeko koulu?, jossa viiden tapaamiskerran aikana pohditaan oman lapsen/nuoren koulunkäyntiä monelta eri kantilta. Tapaamisten aikana esimerkiksi keskustellaan koetuista tilanteista, yhteistyön herättämistä tuntemuksista ja pohditaan miten yhteistyötä voisi parantaa. Osallistujien toivotaan sitoutuvan kaikkiin viiteen tapaamiseen.

TAPAAMISET:
Milloin? Keskiviikkoisin 22.9., 6.10., 20.10., 3.11. ja 17.11. klo 17:30-19:30
Missä? Lounatuulet yhteisötalo, Kokoustila Raita 3krs., Läntinen Pitkäkatu 33, Turku.

Annettu aikataulu on alustava ja ensimmäisellä tapaamisella vielä varmistetaan ja tarvittaessa kalenteroidaan tapaamiset niin, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua kaikkiin kertoihin.

Jokaisen osallistujan tulee olla terve, sairaana ei saa osallistua. Jokaisen tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Mikäli sinulle tulee este sen jälkeen kun olet jo ilmoittautunut, lähetä peruutusviesti osoitteeseen aistihdistys@aistiyhdistys.fi, lisätiedot ryhmästä riikka.kiilo@gmail.com

Lomakkeella annettavia tietoja käytetään vain tapaamiseen liittyen tiedotteiden välittämiseen. Tapaamisen jälkeen tiedot tuhotaan. Tietoja käsittelee vain ryhmän ohjaaja.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Puhelinnumero *
Lisätiedot (tapaamiskerrat, jotka eivät sovi aikatauluusi, aiheet ja näkökulmat joita toivoisit ryhmässä käsiteltävän tms).
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy