Welk verhaal spreekt jou het meeste aan?
Innovatiebureau Springlab ontwikkelt i.s.m. Klimbos Nederland een multiplayer game voor jong en oud die gespeeld kan worden in klimbossen. Inmiddels is het spel meermaals getest. Nu zijn we benieuwd wat je vindt van de verhaallijn van het spel. Om het verhaal al een beetje tot leven te laten komen hebben we er twee moodboards bij gemaakt.

Onder de deelnemers aan de vragenlijst verloten we 6 gratis tickets om het spel te komen spelen wanneer het in oktober in Klimbos Veluwe is geïnstalleerd.

Verhaallijn 1 | Animalia
In Berg en Bos wemelt het van de dieren. Sommige soorten zie je overdag niet, zoals de das en de uil. Anderen zijn te nieuwsgierig. Zo bewegen de vlinder en de eekhoorn de hele dag vrolijk tussen de bomen door.

Af en toe dagen de dieren elkaar uit tot een wedstrijd: de soort die de meeste bomen voor zich kan winnen, is baas van het bos. Door bomen de juiste voedingsstoffen te geven, worden ze blij en geven ze voedingsstoffen terug, waarmee de dieren weer andere bomen blij kunnen maken.

Elke diersoort heeft zijn eigen skills. De vossen zijn slim, de hazen zijn snel, de muizen zijn klein en de eekhoorns behendig. Welk dier ben jij? Sluit je aan en help jouw soort om baas van het bos te worden!

Moodboard 1 | Animalia
Verhaallijn 2 | Planet Juna
Dapper van je dat je net in de tijdmachine bent gestapt! We zijn nu duizend lichtjaren van de aarde, waar de bijzondere planeet JUNA gestaag rondjes om de zon draait. De hele oppervlakte van de planeet is bedekt met reusachtige bomen, waardoor Juna een schitterend groen aura om zich heen heeft.

De bomen zijn honderden jaren oud, net als de zeven verschillende stammen die de planeet bevolken. Toch is de planeet hypermodern! Omdat de stammen afhankelijk zijn van de bomen, hebben ze een manier ontwikkeld om te communiceren met de woudreuzen. Elke boom draagt sindsdien een schild waarop zijn grondstofverbruik wordt aangegeven. Zo kunnen de stammen in de gaten houden of de bomen voldoende energie hebben om nieuwe grondstoffen te produceren en de planeet in leven te houden.

De stammen leven in harmonie samen met elkaar op JUNA, maar af en toe dagen ze elkaar uit tot een wedstrijd. De stam die het beste zorgt voor de meeste of waardevolste bomen, mag zich JunaMaster noemen.

Je bent precies op het juiste moment gekomen, want de stammen maken zich klaar voor de strijd. Bij welke stam sluit jij je aan?

Moodboard 2 | Planet Juna
Welk verhaal + moodboard spreken je het meest aan? *
Waarom? *
Your answer
Hoe vaak kom je in het bos? *
Hoe vaak speel je een gezelschapsspel? *
Hoe vaak game je op bijv. telefoon, pc of console? *
Ik ben een
Ik ben .... jaar
Heb je nog opmerkingen of tips?
Your answer
Wat is je mailadres?
Wil je kans maken op de 6 tickets? Vul dan hier je mailadres in!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms