Rutes amb btt o e-bike 🚲
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
💡 ACTIVITAT 🍃
INCLOU 👇
- Ruta té una durada aproximada 3 hores, amb un guia local i acreditat pel Parc Natural del Montgrí.
- Assegurança RC
- Inclou la bicicleta BTT i en l'activitat de la burricleta, inclou la e-bike
- Cal portar aigua, calçat adequat, roba per realitzar l'activitat i la climatologia de l'època
- En cas de mal temps o factors externs pel que no es pugui realitzar aquesta activitat es realitzarà un canvi de dia segons disponibilitat.
- La durada i l'itinerari pot ser modificat sense previ avís a causa de canvis climàtics, geogràfics i / o factors externs

-  El pagament es fa per Bizum al 626047340 o transferència bancaria al nº ES1000810135350001106219 posant el vostre nom i cognoms com a referència.

- En funció del número de participants, l'activitat es realitzarà amb un o dos guies locals acreditats pel Parc Natural.

- COVID-19
L'Empresa segueix les mesures decretades per les autoritats en matèria de COVID, les quals s’han de complir per tal de poder dur a terme l’activitat de la millor manera. Pel que l'activitat estarà conforme amb les normatives actuals.

QUINA RUTA HEU TRIAT? 👣 *
Nom i Cognoms *
Població i Codi Postal *
DNI *
Telèfon mòbil *
Número de participants *
QUIN DIA VOLEU RESERVAR L'ACTIVITAT? *
MM
/
DD
/
YYYY
Llei Protecció de dades
Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD
En aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de Montgrí 360º, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de Montgrí 360º
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Montgrí 360º
Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Montgrí 360º adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos.
L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari a través d'email a: montgri360@gmail.com o a l'adreça: Avinguda Ripollès,145 - Torroella de Montgrí - 17257
L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Montgrí 360º
Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
En Laura Mestres i Carreras, amb denominació comercial Montgrí 360º, tractarem les teves dades personals recaptats, amb les següents finalitats:
1. En cas de contractació de serveis oferts a través de Montgrí 360º, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de Montgrí 360º.
Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça abans esmentada.
Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.
Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.
legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de Montgrí 360º, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a l'efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.
Destinataris:
Les dades NO es comunicaran a cap tercer aliè a Laura Mestres i Carreras, amb denominació comercial Montgrí 360º, llevat obligació legal.
comunicacions comercials
En aplicació de la LSSI. Laura Mestres i Carreras, amb denominació comercial Montgrí 360º no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.
En el cas d'usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, Laura Mestres i Carreras, amb denominació comercial Montgrí 360º si està autoritzat a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Montgrí 360º que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.
En tot cas, l'usuari, després d'acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d'Atenció al client, a montgri360@gmai.comEstic d'acord amb tota la informació i dono fe que les dades són meves i certes *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy