Izborna nastava Informatike u Osnovnoj školi Belec
Poštovani roditelji/skrbnici,

na temelju članka 26. stavka 3. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“, broj 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 152/14 i 7/17) Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je 12. veljače 2018. Odluku o donošenju kurikuluma za nastavni predmet Informatika.
S obzirom na to da će se odluka od školske godine 2020./2021. primjenjivati za učenike I., II., III. i IV. razreda osnovne škole, molimo Vas da se u anketnom upitniku izjasnite želite li da Vaše dijete pohađa izbornu nastavu Informatike koja će se provoditi dva sata tjedno.

Tijekom nastave na daljinu svjedoci smo koliko je važno dobro poznavanje informacijske i komunikacijske tehnologije. Učenjem kroz igru učenici će razvijati informatičku pismenost, računalno razmišljanje i kreativnost u korištenju digitalnih tehnologija, ali i razvijati svijest o sigurnom i odgovornom ponašanju na internetu. Izvođenje nastavnog sata Informatike ne provodi se samo na računalu (potrebno je paziti na zdravlje učenika), već se sat sastoji od raznih aktivnosti koji nužno ne uključuju digitalne uređaje.
Napominjemo da izborni predmet informatika postaje obavezni predmet u školskoj godini u kojoj se dijete za njega odlučilo. To znači da se dijete može ispisati na kraju nastavne godine pisanom zamolbom roditelja Učiteljskom vijeću Osnovne škole Belec.
Srdačan pozdrav,

ravnateljica, učitelji razredne nastave i učitelj Informatike.
Ime i prezime djeteta: *
Ime i prezime roditelja/skrbnika: *
Moje dijete će u rujnu 2020. početi pohađati: *
Želite li da Vaše dijete od rujna 2020. započne s učenjem Informatike? *
Za sva pitanja možete se obratiti učitelju Informatike na adresu e-pošte drago.gradecak@skole.hr. Ako želite, pitanje ili svoje mišljenje možete napisati i ovdje, škola će Vam se povratno javiti.
Ovo pitanje nije obavezno.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy