Zöld Óvodák-zöld otthonok továbbképzés 2022. szeptember 28.-29.-30.
"Zöld Óvodák-zöld otthonok" címen 30 órás, kreditpontot adó, ingyenes óvodapedagógus továbbképzést szervez a Zöld-Híd Alapítvány 2022 szeptemberében, Pécsett:

2022.09.28. - Civil Közösségek Háza 7624 Pécs, Szent István tér 17. Méhes Károly terem
2022.09.29. - Civil Közösségek Háza 7624 Pécs, Szent István tér 17. Méhes Károly terem
2022.09.30. - Zöld-Híd Alapítvány 7621 Pécs Széchenyi tér 2. Öko-Kuckó Oktatóterem

Ütemezés: napi 10 x 45 perc. (9:00-17:00) szendvicsebédet biztosítunk

A tanúsítvány megszerzésének feltételei: a képzés időtartamának 90%-ban való jelenlét, záródolgozat elkészítése és beküldése.

A résztvevők száma korlátozott, jelentkezési sorrendben biztosítjuk a részvételi lehetőséget, tagóvodánként, telephelyenként egy óvodapedagógus számára.

A programra jelen kérdőív kitöltésével lehet regisztrálni. Jelentkezési határidő: 2022.09.21.

Bővebb információ: 
Borsós Zsófia, szakmai vezető, Zöld-Híd Alapítvány 
20/293-33-23 
borsoszsofia.zoldhid@gmail.com 

Jelen kérdőív kitöltésével és beküldésével a kitöltő kifejezi részvételi szándékát a fenti programra vonatkozóan, hozzájárul, hogy tájékoztató levelet küldjünk számára a programmal kapcsolatban és beleegyezik, hogy a Zöld-Híd Alapítvány kezelje a megadott adatait. A jelentkező a kitöltéssel feliratkozik a Zöldítő hírlevélre, melyről a későbbiekben leiratkozhat.

A program a Zöld-Híd Alapítvány által elnyert „Zöld Óvodák – zöld óvodapedagógusok” című, PTKF/119/2022 számú projekt  keretében valósul meg, az Agrárminisztérium támogatásával, a Zöld Forrás program részeként.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Résztvevő teljes neve *
Résztvevő e-mail címe *
Résztvevő mobil száma *
Résztvevő munkahelye *
Résztvevő munkahelye hány alkalommal nyerte el a Zöld Óvoda címet *
Résztvevő munkahelye mely megyében található *
A kitöltő rendelkezik óvodapedagógus végzettséggel
*
Speciális étkezési igény (pl.: húsmentes, tejmentes, stb.)
(Amennyiben speciális étkezést igényel, munkatársunk vagy az étkeztetéssel megbízott szereplő a megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt.)

Tájékoztató
Tájékoztatjuk, hogy a kérdőíven megadott adatokat a hazai jogszabályoknak és az Európai Unió által elfogadott GDPR rendeletnek megfelelően kezeli a Zöld-Híd Alapítvány. Adatkezelési szabályzatunk: http://www.zold-hid.hu/wp-content/uploads/2018/05/Adatkezel%C3%A9si-szab%C3%A1lyzat_Z%C3%B6ld-H%C3%ADd.pdf 
Bővebb tájékoztatás az adatrögzítő munkatársunktól kérhető: Borsós Zsófia, borsoszsofia.zoldhid@gmail.com, 20/293-33-23.

A kitöltő a kitöltéssel és a kérdőív beküldésével beleegyezik abba, hogy a Zöld-Híd Alapítvány kezelje az általa megadott adatokat, valamint engedélyt ad arra, hogy a Zöld-Híd Alapítvány tájékoztató e-maileket küldjön számára -melyről a későbbiekben leiratkozhat-, telefonos és e-mailes elérhetőségén a jelen program kapcsán egyeztetés céljából megkeresse, valamint elérhetőségét adatbázisa részeként kezelje, a pályázati adatszolgáltatási kötelezettségeinek eleget tegyen.

Amennyiben speciális étkezést igényel, munkatársunk vagy az étkeztetéssel megbízott szereplő a megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt.
A program a Zöld-Híd Alapítvány által elnyert „Zöld Óvodák – zöld óvodapedagógusok” című, PTKF/119/2022 számú projekt keretében valósul meg, az Agrárminisztérium támogatásával, a Zöld Forrás program részeként.
A tájékoztatást elolvastam, megértettem és elfogadtam.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy