Bebe Fest OCC
Formular de înscriere la Bebe Fest OCC pentru societățile a căror activitate este dedicată părinților de copii între 0-3 ani și viitorilor părinți.

Weekend Bebe Fest OCC:
11 septembrie 2021 - orele 10:00 - 21:00
12 septembrie 2021 - orele 10:00 - 14:00

Bebe Fest OCC va continua în fiecare weekend din luna septembrie, în funcție de cererea publicului.

Opera Comică pentru Copii organizează în septembrie prima ediție Bebe Fest OCC, adresată tuturor părinților de bebeluși, viitorilor părinți, dar și tuturor producătorilor/comercianților/furnizorilor de servicii adresate părinților și bebelușilor.

Evenimentul va avea loc în Curtea OCC, Calea Giulești 16, sector 6, București.

În cadrul Bebe Fest OCC, vom organiza spații de vânzare pentru expozanți, concursuri amuzante pentru părinți, cursuri și workshopuri pentru părinți și viitori părinți, zone de alăptare, ateliere muzicale, mommy and baby gym și multe altele.
Dacă vrei să fii partenerul* nostru, înscrie-te și vino la Bebe Fest OCC pentru ca împreună să oferim părinților și bebelușilor cea mai frumoasă experiență.

*Participarea ca expozant sau vendor la Bebe Fest OCC este gratuită, în limita locurilor disponibile. După completarea formularului de înscriere, echipa OCC vă va contacta în scurtă vreme. De asemenea, pentru ca experiența participanților să fie cât mai plăcută, expozanții sunt îndemnați să ofere în cadrul evenimentului diverse obiecte tip sampling. De asemenea, OCC poate pune la dispoziție spații pentru organizarea de concursuri, ateliere, lansări ș.a.

Informații suplimentare: 0751.186.008
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele firmei/brand-ului: *
Numele persoanei de contact *
Telefon *
E-mail *
Obiectul de activitate *
Site de prezentare / Pagină de Facebook *
Ce vă propuneți să pregătiți pentru Bebe Fest OCC (descrieți pe scurt activităție pe care vreți să le desfășurați în cadrul evenimentului) *
Sunt de acord cu programul Bebe Fest OCC și înțeleg că participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy