PRIJAVNICA, PREBUJENA 14.10.-16.10.2022          ODMIK ZA ŽENSKE - delo na sebi
Prijava je potrjena s prejemom izpolnjene prijavnice in potrdila o plačilu programa ter nastanitve na elektronski naslov: anja.kozina@gmail.com. Način rezervacije nastanitve najdete na spodnjem obrazcu.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
IME IN PRIIMEK *
Datum rojstva: *
MOBITEL: *
Email *
Imate kakšno vprašanje, nama želite kaj sporočiti?
Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov
1. Rezervacija
(a) Vaša rezervacija, se ne šteje za dokončno in rezervacija ni potrjena dokler Anja Kozina sp. v nadaljevanju organizator, ne prejme izpolnjenega prijavnega obrazca in plačila celotne cene programa.

Psihoterapija in supervizija, Anja Štrukelj Kozina s.p.
Žibertova ulica 26A
1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0002 2114 019

(b) Z izpolnitvijo prijavnice in plačilom programa se strinjate s pogoji, navedenimi v tem dokumentu, in potrjujete, da ste resnično odgovoril na vsa vprašanja na obrazcu za registracijo.

2. Pravilnik o zasebnosti
Podrobnosti o strankah organizator ne bo delil s tretjimi osebami. Vsi osebni podatki, ki jih posredujete, bo organizator uporabil samo za storitev, ki ste jo zahtevali, namen vodenja prijav in izdaje računa.

3. Plačilo
Ob prijavi je potrebno plačilo celotne cene programa. Preostali znesek za izbrano nastanitev in polni penzion plačate na TRR Veduna centra. Organizator bo tako lahko zagotovili, da je vaša udeležba rezervirana.
Koriščenje bonov poteka tako, da na recepciji Veduna centra podpišete izjavo, da boste koristili bone in zraven priložite osebno izkaznico ter emšo.

4. Vaše zdravje
(a) Vaša odgovornost je, da organizatorja obvestite, če imate kakršne koli poškodbe, in ste med odmikom ves čas pozorni na vaše fizične in psihične sposobnosti. Če imate med odmikom kakršno koli poškodbo ali nelagodje, morate takoj prenehati z vadbo in o tem obvestiti izvajalca programa.
(b) Vaša odgovornost je tudi, da se v primeru poškodb ali zdravstvenih težav predhodno posvetujete s strokovnjakom in preverite, ali ste dovolj sposobni in zdravi za izvajanje programa.
(c) Prosimo, da organizatorja pred rezervacijo obvestite o kakršnih koli duševnih ali fizičnih zdravstvenih stanjih in prehranskih zahtevah. V primeru diagnoz ali jemanja medikamentov na področju duševnega zdravja je potrebno organizatorja o tem obvestiti v prijavi. Če imate zdravstvene težave in prehranske potrebe, na katere lahko negativno vplivajo dejavnosti, ki jih bodo izvajali izvajalci, si organizator pridržuje pravico, da vam svetuje, da se odrečete udeležbi samega odmika.
(d) Medtem ko bo organizator poskrbel za vse ukrepe za zagotovitev visokega standarda zdravja in varnosti, se nahajate na podeželju, kjer je zemljišče razgibano, in organizator ni odgovoren za morebitne poškodbe zaradi neravnega terena.
 
5. Vaša odpoved
(a) Kadar koli lahko prekličete svojo rezervacijo, tako da zagotovite, da odpoved opravi oseba, ki je oddala obrazec za rezervacijo, in o tem pisno obvestite organizatorja na e-mail: anja.kozina@gmail.com. Preklic bo začel veljati z dnem, ko bo organizator prejel vaše obvestilo.
(b) Če svojo rezervacijo prekličete po 23.10.2022, si organizator pridržuje pravico, da zadrži celotni znesek, ki ste ga vplačali za program. Če pa lahko namesto vas najdete drugega udeleženca, vam organizator vrne vplačano kupnino.
(e) Z izpolnitvijo prijavnice in plačilom kotizacije soglašate s temi pogoji in potrjujete, da ste resnično odgovorili na vsa vprašanja v prijavnici.
(f) Rezervacije veljajo za navedeno obdobje oddiha. Za neizkoriščen del oddiha ni povračila. Če je razlog za odpoved pokrit s pogoji vaše zavarovalne police, boste morda lahko uveljavljali škodo pri vaši zavarovalnici.

6. Spremembe s strani organizatorja
Občasno bodo morda potrebne spremembe (npr. čas delavnic, vadb ali drugih dogovorov), do katerih si organizator pridržuje pravico.

7. Preklic s strani organizatorja
Organizator si pridržujejo pravico, da prekliče oddih, če obstajajo utemeljeni razlogi, vključno z višjo silo ali nezadostno udeležbo. V primeru odpovedi s strani organizatorja ste upravičeni do celotnega povračila že plačanega zneska za udeležbo na oddihu. Niste pa upravičeni do nobenega drugega nadomestila v primeru odpovedi s strani organizatorja.

8. Odgovornost organizatorja do vas
(a) Organizator prevzema odgovornost, da se odmik zagotovi, kot je opisano v programu, in da so storitve, ki jih je organizator pogodbeno dolžan zagotavljati, na strokovnem nivoju.
(b) Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za odpovedi, zamude ali spremembe, ki jih povzroči vojna, vojna grožnja, teroristična dejanja ali grožnje, zaprtje letališč, civilni spopadi, industrijske akcije, naravne nesreče, tehnične težave pri prevozu, odpovedi osebja, nepredvidene spremembe vaših osebnih okoliščin ali druge dogodke, na katere ne more vplivati.
(c) Organizator ne odgovarja za vaše morebitne poškodbe. Program izvajate na lastno odgovornost. Prav tako organizator ni odgovoren za vaša zdravstvena ali psihična stanja, ki se lahko razvijejo med oddihom ali po njem.
(d) Organizator si pridržujejo pravico, da na v program vključi nadomestnega izvajalca, če se eden od izvajalcev ne more udeležiti zaradi bolezni ali olajševalnih okoliščin, na katere nima vpliva.
(e) Organizator si pridržuje pravico, da vas brez obrazložitve izključi iz oddiha. Če ste znesek že plačali, ga bo organizator vrnil.

9. Pritožbe
Če imate težave med oddihom, takoj obvestite enega od izvajalcev in pomagali vam bodo na ustrezen način. Upoštevajte, da organizator ne more biti odgovorni za posamezno vedenje udeležencev na oddihu ali udeleženca, ki si deli vašo namestitev.

VESELIVA SE VIKEND ODDIHA IN SVA VESELI, DA SE NAMA BOSTE PRIDRUŽILI!
Anja Štrukelj Kozina in Maja Vraničar
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy