Voleu ballar el Ballet de Déu?
'Els Elois' 2022 - 23 i 24 de juliol - Berga
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Noms de les dues persones que formeu la parella: *
Poblacions: *
Telèfon de contacte: *
Correu-e: *
La participació implica la plena acceptació dels termes i condicions previstos en les bases del concurs. *
Required
Bases sorteig balladors/es Ballet de Déu 2022:
 
L’Agrupació Teatral la Farsa convoca un sorteig obert per a totes les parelles interessades a ballar el Ballet de Déu de la festa de ‘Els Elois’ que se celebrarà el cap setmana del dissabte 23 i diumenge 24 de juliol de 2022, a Berga.
 
El sorteig es regeix per les següents bases:
 
PRIMERA – Els aspirants a ser ballador i balladora del Ballet de Déu han d'inscriure's en parella (noi i noia conjuntament). Ambdós han d’haver complert 18 anys el diumenge 24 de juliol.

SEGONA - Cada ballador/a podrà inscriure’s una sola vegada amb una sola parella.

TERCERA – Les persones inscrites es comprometen a esdevenir els balladors del Ballet de Déu durant dos anys seguits (‘Els Elois’ 2022 i 2023) així com a assistir als assajos del ball que organitzarà La Farsa durant el mes de juliol i on la parella veterana assajarà a la parella novella.

QUARTA – El sorteig es durà a terme el dissabte 2 de juliol, en forma de sorteig pur entre totes les parelles que s’hagin inscrit. D’entre tots els participants, s’elegirà una parella elegida així com una segona parella suplent, per si sorgís algun imprevist.

CINQUENA – Les parelles han d’inscriure’s a www.lafarsa.cat, fins el 1 de juliol (inclòs).

SISENA – Les parelles inscrites manifesten tenir unes nocions mínimes artístiques per efectuar el ball del Ballet de Déu en les millors condicions possibles.

SETENA – L’Agrupació Teatral la Farsa aprofita per animar a tots els berguedans i berguedanes a col·laborar amb ‘Els Elois’ i a formar part dels diversos actes que s’organitzen. Per fer-ho, només cal dirigir-se a lafarsaberga@gmail.com.
 

Agrupació Teatral la Farsa
Berga, 24 de juny de 2022

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy