Ilmoittautuminen: Kesäksi juoksukuntoon -juoksukoulu/ Vauhtisammakko TAMPERE
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun Tampereen juoksukouluihin ajalle 3.5.-21.6.2018.

Ilmoittaudu sen tasoiseen juoksuryhmään, jonka tasovaatimuksen täytät ilmoittautumishetkellä. Jokaisessa ryhmässä tulee tekniikkaharjoittelua, joten ilmoittaudu oman juoksukuntosi mukaiseen ryhmään. Juoksukoulu maksetaan samalla kuin tämä lomake täytetään. Juoksukoulun voi maksaa tilisiirron lisäksi myös liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä. Katso maksuohjeet alempaa tästä lomakkeesta.

Paikkoja on vielä vapaana ja voit ilmoittautua mukaan.


TAMPEREEN JUOKSUKOULU, Kesäksi juoksukuntoon -juoksukoulu
KAUSI 3.5.–21.6.2018

Vauhtisammakon 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi saat tästä kurssista 15 % alennusta ilmoittautuessasi ja maksaessasi 15.4.2018 mennessä.

Juoksukoulun ryhmät:

ALKAJAT
- lähtötaso: juoksuharjoittelun aloittajalle
- tiistaisin yhteistreeni klo 18.00-19.00: tekniikkaa ja intervalleja
- 2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
- hinta 65 e / alehinta 55 e (15.4.18 asti voimassa)

ALKAJAT+
- lähtötaso: 15 min yhdenjaksoinen juoksu
- treenit: ti klo 18.00–19.00 tekniikkaa ja intervalleja ja su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- 2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
- hinta 90 e / alehinta 76,50 e (15.4.18 asti voimassa)

KUNTOILIJAT
- lähtötaso: 5 km alle 35 minuuttia
- treenit: ti klo 19.15–20.15 tekniikkaa ja intervalleja sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- 2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
- hinta 90 e / alehinta 76,50 e (15.4.18 asti voimassa)

KUNTOILIJAT+
- lähtötaso: 5 km alle 30 minuuttia
- treenit: ti klo 19.15–20.15 ja to klo 19.15–20.15 tekniikkaa ja intervalleja, toiminnallista harjoittelua sekä su yhdenjaksoinen juoksulenkki (pitkä lenkki 1/pitkä lenkki 2)
- 2 omatoimista ryhmäkohtaista harjoitusta joka juoksukouluviikolle
- hinta 110 e / alehinta 93,50 e (15.4.18 asti voimassa)
__________

Juoksukoulujen alaikäraja on 15 vuotta.

__________

KURSSIMAKSUN SUORITTAMINEN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ

Juoksukoulu (Start!, Alkajat, Alkajat+, Kuntoilijat, Kuntoilijat +) maksetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla ohjeella. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan MAKSUPÄIVÄ. Mikäli juoksukoulun ryhmät tulevat täyteen, on paikat varattuna niille osallistujille, jotka ovat tehneet maksusuorituksen kurssista.

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu (ks. hinta ylempää) tilille Nordea IBAN FI31 1743 3000 0108 47. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä! Mikäli juoksukoulun maksaa eri henkilö kuin osallistuja, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään osallistujan nimi.

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, Smartum-maksukortilla (maksu nettipalvelun kautta Smartumin sivuilla), Tyky-Onlinella (ilmoita Tampere@vauhtisammakko.com tyky-onlinen numero veloitusta varten), sekä Sporttipassilla. Kirjoita liikuntaseteleihin nimesi ja tuo ne avausluennolle. Kurssimaksua ei voi suorittaa Virike-kortilla (Edenred, Ticket Body&Mind), mutta vastaavalla mobiilimaksulla maksu on mahdollinen.

Lähetä maksusta kuitti sähköpostilla tampere@vauhtisammakko.com. Katso, että kuitissa on osallistujan nimi.

Jos haluat maksaa kurssimaksun laskulla tai erissä, tiedustele vaihtoehtoja tampere@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä on 2,50e/lasku.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, juoksukoulu 2018TAMPERE
________________________________________________________________

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonline numerosi Tampere@vauhtisammako.com ja teemme veloituksen manuaalisesti.

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa kurssin Eazybreakin mobiilissa valitsemalla maksukohteeksi Vauhtisammakko Turku ja käyttämällä koodia V574.

*****

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa tampere@vauhtisammakko.com, tai soittamalla 050-4645676 / Heidi Kankaanpää.

Jos et ole varma mihin ryhmään ilmoittaudut, kysy asiaa yllä olevista sähköpostiosoitteista tai ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta siihen ryhmään, jota pidät todennäköisimpänä vaihtoehtona. Ryhmää voi vaihtaa kauden alussa huolimatta siitä mihin ryhmään olet nyt ilmoittautunut.

Facebookissa toimii Tampereen juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu TAMPERE. (https://www.facebook.com/groups/157556347750422/) Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin. Järjestäjällä on oikeus ottaa kuvia treeneistä ja julkaista niitä somejakanavissaan.

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että sinuun saa olla yhteydessä sähköpostilla Vauhtisammakon toimesta tämän ja muiden kurssien tiedottamista varten.

Saat muutamaa päivää ennen kurssin alkamista yleisinfon sähköpostilla.


Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Nimi: *
Täytä kenttään koko nimesi.
Your answer
Postitusosoite: *
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka.
Your answer
Syntymäaika ja henkilötunnus: *
Your answer
Juoksukouluryhmä: *
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avausluennon päivämäärä 3.5.2018. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä tampere@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja/tai tilisiirto): *
Your answer
Olen ollut aiemmin mukana Vauhtisammakon juoksukoulussa: *
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
15.4.18 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon some- ja muissa kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata lisätietoja:
Your answer
Olen saanut tiedon Vauhtisammakon juoksukoulusta:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms