Boka Navet SKs lokal
Kul att du vill ordna saker i vår lokal!

Som medlem i föreningen kan du boka lokalen för föreningsrelaterad verksamhet även utanför de ordinarie öppettiderna. Det kan till exempel handla om att du vill ordna en turnering eller demospelande, eller bara att ni är ett gäng som behöver någonstans att spela.

Det går eventuellt att resevera enskilda bord för spel under ordinarie öppettider på vardagarna, hör i så fall av dig till lokalvärden för den dagen (Måndag: Johan Selin, Tisdag: John Sunesson, Onsdag: Patrik Engberg, Torsdag: Göran Farm) för att se om det finns bord lediga. Söndagar går inte att reservera enskilda bord.

Ju tidigare du bokar lokalen desto bättre! Nya regler gör att vi måste säga till Studiefrämjandet och få godkänt innan vi har ett event om vi ska kunna söka bidrag för det. Alltså behöver vi ha framförhållning kring våra större event. Detta gäller inte i lika stor grad om du vill boka lokalen för mindre träffar.

Om du behöver boka lokalen på kort varsel (färre än 5 dagar) så fyll i detta formulär och skicka direkt ett sms till 072-2236318 och meddela att du fyllt i formuläret och när du vill boka lokalen. Vi försöker svara så fort som möjligt men tänk på att om du vill boka lokalen mindre än 24 timmar innan så är det stor risk att det inte går.

Att tänka på:
* Vi vill gärna marknadsföra ditt event! Är det ett kulturevent vi kan få bidrag för måste vi marknadsföra det INNAN för att söka det bidraget. Hör av dig till Leffe Deldén eller maila info@navetsk.se med information kring ditt event så att vi kan lägga upp det på vår hemsida och på facebooksidan. Vi kan även skapa ett event på facebook om du inte själv kan göra det.
* Säg till om du behöver hjälp med något! Vi är många i föreningen som har stor kunskap när det kommer till att ordna olika typer av event och vi hjälper gärna till.
* Vi har begränsat med köksutrustning och spisen/ugnen är (till stor del) inte användbar. Vi har dock en micro! Det kan vara så att du behöver ta med dig saker till lokalen.
* Om något tar slut efter ditt event (toalettpapper, kaffe, något att dricka osv) säg till så att vi vet att det måste köpas.

Ditt ansvar:
* Du ansvarar för lokalen den tiden som du har bokat den. Lokalen ska lämnas i samma skick som den var när du kom dit.
* Du ansvarar för att lokalen blir låst efter er.
* Du får inte vara i lokalen andra tider än den tiden som du har bokat lokalen. Detta är viktigt ur försäkrings- och säkerhetssynpunkt!
* Du ansvarar för gästerna som kommer på ditt event. Du är ansvarig för att hälsa alla välkomna, informera om vår verksamhet samt se till så att alla gäster trivs och har kul (så gott det går!).
* Om du bokat en tid som du inte tänker använda så är det ditt ansvar att säga till direkt när du vet det så att lokalen inte står tom utifall att någon annan vill boka den dagen/tiden.

Hälsningar,
Styrelsen Navet SK

Förnamn & Efternamn *
Your answer
Telefonnummer *
Vi måste kunna nå dig på detta nummer!
Your answer
Jag är medlem *
Bara betalande medlemmar har rätt att boka lokalen.
Vad vill du göra? *
Exempevis en turnering, ett event, en filmkväll, en studiecirkel, en kurs, en brädspelsdag etc.
Your answer
Vilket/Vilka rum vill du boka? *
För närvarande är det stökigt i lilla (lila) rummet då vi håller på att renovera så det kan vara svårt att vara där. Det finns en soffgrupp och bord för en liten grupp att sitta och spela.
Kan ni samsas med andra spelare/event?
Exempelvis: Om ni bara kommer ta upp något/några bord under tiden för bokningen så finns det möjlighet för oss att erbjuda fler att komma och vara i lokalen den tiden. Det är inte ett måste, men kul om man kan nyttja lokalen så mycket som möjligt.
Vilket/Vilka datum gäller bokningen? *
Your answer
Vilka tider gäller bokningen? *
Tänk på att räkna in tid för för- och efterarbete, såsom att ställa till borden, städning av lokalen efteråt och ställa tillbaka allting! Andra som bokar kan boka lokalen direkt efter er och då måste lokalen vara återställd och städad tills att de ska ha lokalen.
Your answer
Hur löser sig nyckelsituationen? *
Kommer ni använda kiosken? *
Vid större event och turneringar så har vi möjlighet att ha kiosken öppen under eventet. Vi behöver då veta detta i förväg så att vi kan planera inköp och så att någon som kan stå i kassan är närvarande. Det är inte tillåtet att driva egen kioskverksamhet i vår lokal.
*
Jag är medveten om att jag har ansvar för lokalen den tiden som jag har bokat den och att jag ansvarar för att jag lämnar lokalen i samma skick som den var när jag kom dit. Jag är medveten om att jag har ansvar för att se till att lokalen är låst efter att alla lämnat lokalen. Jag är medveten om att jag inte får vara i lokalen andra tider än jag har bokat. Om jag bokat en tid jag inte tänker använda så är det mitt ansvar att säga till direkt när jag vet det och avboka min tid. Jag är även medveten om att jag har ansvar för gästerna under eventet.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms