Training in het gebruik van computers
Deze enquête gaat over de benodigde computervaardigheden voor het beheren en onderhouden van een installatie voor de productie van duurzame energie.
Vul welke kennis en vaardigheden u belangrijk vindt, niet welke kennis of vaardigheden u heeft.
Rangschikt u de volgende vaardigheden en kennis van nutteloos (1) tot essentieel (5).
Email address *
Gebruik een computer
Het gebruik van computerapparatuur of digitale apparaten om kwaliteitscontrole, gegevensbeheer en communicatie te vergemakkelijken. Volgen van instructies van een computerprogramma, maken computerbestanden of documenten.
nutteloos
essentieel
Gebruik ICT-randapparatuur
Het gebruik van fysieke onderdelen of componenten van informatietechnologische apparatuur zoals een monitor, muis, toetsenbord, opslagapparaten, printers of scanners.
nutteloos
essentieel
Besturingssystemen voor digitale apparaten
Het gebruik van de functies en hulpmiddelen van het besturingssysteem om toegang te krijgen tot bronnen en programma's op te starten
nutteloos
essentieel
Onderzoek middels internet
Het efficiënt onderzoek met behulp van internet om relevante informatie te verzamelen en de kennis met anderen te delen.
nutteloos
essentieel
Bewaar digitale gegevens en systemen
Het gebruik van softwaretools om gegevens te archiveren door middel van kopiëren en een back-up te maken, om hun integriteit te waarborgen en om gegevensverlies te voorkomen.
nutteloos
essentieel
Gebruik Microsoft Office
Het gebruik van de standaardprogramma's in Microsoft Office op een capabel niveau.
Word: Documenten opstellen, opmaak aanpassen, pagina-einden invoegen, kop- of voetteksten en afbeeldingen invoegen, creëer automatisch gegenereerde inhoudsopgaven en voeg standaardbrieven samen uit een adressenbestand (meestal in Excel).
Exce: Maken van automatische rekenbladen, maken van grafieken en sorteren en filteren van gegevenstabellen.
nutteloos
essentieel
Gebruik van specifieke software voor HEB-fabrieksbeheer
Efficiënt gebruik van de specifieke software om de duurzame energie installatie's te beheren en de resultaten correct te interpreteren.
nutteloos
essentieel
Internet of things (IOT)
Ken de algemene principes, categorieën, vereisten, beperkingen en kwetsbaarheden van verbonden slimme apparaten (de meesten met internet connectiviteit).
nutteloos
essentieel
Submit
This form was created inside of Università degli Studi di Torino. Report Abuse - Terms of Service