Anmälan Parkeringsteamet - Skogsröjet 2018
Skogsröjet är en idéell hårdrocksfestival som sedan 2006 genomförs varje sommar i Rejmyre, i Östergötland. Då det är en idéell verksamhet är vi beroende av volontärer som hjälper oss driva Sveriges trevligaste festival.

OM DENNA ANMÄLAN
Denna anmälan är till Skogsröjets parkeringsteam. Vi sköter alla parkeringsytor under festivalen och jobbar i grupper om två till tre personer.

Medlemmar i detta team förväntas deltaga idéellt under någon eller alla festivaldagarna 2a augusti till 4e augusti 2018.
Vi ser helst att ansökande är minst 16 år med undantag om man är i målsmans sällskap.

Det går bra att kontakta gruppens teamledare Rikard Cidh för ev frågor via mail till rikard.cidh@kfum-norrkoping.se eller 0733121273.

Angiven information delas enbart med Skogsröjets personal.

GDPR: Från 2018-05-25 så gäller dataskyddsförordnigen GDPR. Förordningen gäller i hela EU och ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PUL) i Sverige. Datainspektionen är tillsynsmyndighet i Sverige. Misstänker man att en överträdelse har begåtts så ska en anmälan upprättas inom 72 timmar.
Ett av syftena är att stärka den enskildes rätt till skydd för sina personuppgifter. Skogsröjet vill därför informera om att vi registerför våra volontärer för schemaläggning och informationsutskick.
De uppgifter som Skogsröjet har om er volontärer är namn, e mail, mobilnr samt födelnr. Skogsröjet vill att alla volontärer ska känna sig trygga med att vi behandlar era uppgifter på ett säkert sätt och att vi endast använder uppgifterna för kontakt/information vid volontärsarbete och utskick som ni som volontärer önskar av oss. Kontaktuppgifterna lämnas inte ut till tredje part.

På begäran av volontären eller vid upphörande som volontär raderas alla uppgifter.

Email address *
Vilka dagar kan du arbeta? *
Required
Önskas övernattningsmöjlighet? Ange vilka dagar.
Sovplats i gemensam sovsal. Medtag eget liggunderlag, sängkläder osv.
Andra önskemål gällande arbetstid/pass?
Your answer
Meriter (ev. tidigare erfarenheter av idéellt arbete)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service