Protocol contra les violències sexistes al Casal El Foment
*Les respostes a aquest formulari el rebrem només Quatre Cantonades, l’entitat que acompanyarem el Casal en aquest procés.

Aquí comença la creació d’un protocol d’actuació contra les violències sexistes al Foment. Comencem la creació d’aquesta eina des de les crítiques, les pors, els dubtes i la necessitat de sentir-nos segures i saber respondre quan això no sigui així.

Tenim temes passats, presents i futurs per atendre i ja no volem deixar passar més el temps, així que, des de la inquietud de persones que lideren, participen i habiten en activitats i espais del Foment, neix la urgència de garantir un espai lliure d’agressions i discriminacions de caràcter masclista i contra les dones i les persones amb gèneres i sexualitats diverses i dissidents.

Un protocol d’aquestes característiques s’ha de fer amb coneixement i cura, hi ha moltes sensibilitats i realitats molt complexes i doloroses en joc.

Entenem el propi procés d’elaboració del protocol com una eina de sensibilització i prevenció doncs el sol fet d’estar-ne parlant i donar-li espai pot generar interessos, resoldre dubtes, despertar vivències i generar aprenentatges. És per aquest motiu que veiem imprescindible la participació de les persones que formen part del Casal des de diferents rols i en diferents moments.

Els espais d’oci són també uns d’aquests moments, així que posem a disposició una bústia (física i online) on poder fer arribar tot tipus de missatges que ajudin a la construcció col·lectiva d’aquest protocol.

Deixa aquí:

Els teus dubtes
Les teves propostes
Les teves pors
Les teves crítiques

Seguim!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Deixa aquí els teus dubtes, propostes, pors, crítiques... *
Vols rebre una resposta? *
Si vols rebre una resposta deixa'ns aquí el teu contacte (nº de telèfon o correu electrònic)
Si vols estar al cas del procés i rebre convocatòries dels espais de participació pots deixar el teu mail aquí (si vols que el teu comentari sigui anònim respon un altre qüestionari deixant només el mail)
Moltes gràcies! Valorem moltíssim aquesta participació.
Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho a través del correu contacte@quatrecantonades.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy