Sportkullan Adventure Race 2024 ANMÄLAN
Tävlingsform: Lagtävling, multisport, för kvinnor
Ett lag: 2 eller 3 personer
Tävlingsdag: 8 juni 2024
Plats: Älvdalen, Dalarna
Mer info: www.sportkullanAR.se

**OBS! Att anmälningsformuläret har fyra sidor.**

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ansvarsfriskrivning Sportkullan Adventure Race
1. Jag känner till tävlingsreglerna och har genom min anmälan till Sportkullan AR godkänt dessa. Jag lovar att följa och tillämpa de anvisningar och uppmaningar som är satta av Sportkullan AR och är införstådd med att om detta inte följs så kan det leda till min eller andras skada och/eller diskvalificering. 

2. Jag är medveten om att deltagandet i Sportkullan AR sker på egen risk och jag tar härmed mitt fulla ansvar för eventuella förluster, skador och sjukdomar som kan uppstå under och i anslutning till Sportkullan AR.

3. Jag är införstådd med att tävlingsorganisationen kan vägra en tävlande att fortsätta om de bedömer att den tävlande är för trött eller inte är i fysiskt skick att fortsätta.
 
4. Jag ger tävlingsorganisationen rätt att använda namn, tävlingsresultat, bild- och filmmaterial taget under tävlingen, att användas fritt i marknadsföring, press, material, Internet, tv och film.

5. Jag försäkrar att jag fyller minst 16 år under tävlingsåret.  
Deltagare yngre än 18 år på tävlingsdagen deltager med målsmans underskrift. Denna underskrift lämnas på plats vid registreringen dagen innan tävling.
Ansvarsfriskrivning Sportkullan Adventure Race *
Genom att anmäla mig till Sportkullan Adventure Race intygar jag att jag och mina lagkamrater är införstådda med och accepterar villkoren, punkt 1 - 5 här ovan, för Sportkullan Adventure Race
Required
Lagnamn *
Lagkapten *
Lagets kontaktperson vid nödsituation *
Telefonnummer kontaktperson *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy