Tilaa Sarjakuvaterapiaa ja/tai Mielisairaalan kesätyttö

Täytä tietosi ja tilaa signeerattu uutuskirja Sarjakuvaterapiaa ja muita kertomuksia kotiisi!

Tilaus on sitova. Sarjakuvaterapiaa-teoksen hinta on 22€ (sis. alv. 10%) + toimituskulut kotimaahan 6€ = 28€ / kpl. Teos lähetetään antamaasi osoitteeseen, kun maksusi on tullut perille (tilinumero FI62 4762 0010 0824 77 / MobilePay 040 744 9843).

Voit tilata tällä lomakkeella myös Mielisairaalan kesätytön (16€ + toimituskulut 6€ = 22€). Jos haluat vain esikoisteoksen, kirjoita Sarjakuvaterapiaa-teoksen kenttään "0".

TARJOUS: Jos tilaat Sarjakuvaterapiaa-teoksen ja Mielisairaalan kesätytön (16€), saat teokset 38 € pakettihintaan toimituskuluitta!

Tietosuoja: täyttämäsi tiedot poistetaan kun kirja on postitettu. Tietoja käsittelee vain kirjan lähettäjä (kirjailija Viivi Rintanen).
Email *
Tilaajan nimi *
Sarjakuvaterapiaa-kirjan kappalemäärä *
Kirjoita lukumäärä numeronäppäimin (esim. 2). Jos haluat vain Mielisairaalan kesätytön, kirjoita "0" ja valitse teos alempaa lomakkeesta.
Kirjan/kirjojen toimitusosoite - tarkista, että paikkakunta tulee mukaan! *
Huomaathan, että hinta sisältää maksimissaan kahden kirjan toimituksen kotimaahan (6€). Jos tilaat useamman kirjan kerralla, toimitusmaksu voi muuttua. Jos hinta poikkeaa toimituskulujen takia, summa tarkennetaan sähköpostitse lomakkeen lähettämisen jälkeen.
Vastaanottajan puhelinnumero *
Posti tarvitsee puhelinnumerosi paketin lähettämiseen.
Tilaa Sarjakuvaterapiaa & Mielisairaalan kesätyttö ilman toimituskuluja!
Tarjous: jos tilaat Sarjakuvaterapiaa-teoksen kanssa Viivin Mielisairaalan kesätyttö (16€) -esikoisteoksen, saat molemmat sarjakuvat kotiisi toimituskuluitta yhteishintaan 38€! Voit tilata myös vain Mielisairaalan kesätytön (16€ + toimituskulut 6€).
Mielisairaalan kesätyttö (Suuri Kurpitsa 2015, 112 s.) on omaelämäkerrallinen kuvaus mielenterveysosastosta syömishäiriöstä salaa kärsivän kesäsiivoojan silmin. Teos valittiin Sarjainfo-lehden kriitikkoäänestyksessä vuoden parhaaksi sarjakuva-albumiksi. Mielisairaalan kesätytön voi lukea Sarjakuvaterapiaa-nimitarinan edeltäjänä, sillä kirjoissa seikkailee pitkälti sama, omaelämäkerrallinen päähenkilö.

Jos haluat tilata myös Mielisairaalan kesätytön, valitse alta kirjojen lukumäärä. 
Jos et halua tarttua tarjoukseen, jätä valintakentät tyhjiksi.

Jos haluat tilata myös Mielisairaalan kesätytön, valitse alta kirjojen lukumäärä.
Jos et halua tarttua tarjoukseen, jätä valintakentät tyhjiksi.
Maksutapa *
Sarjakuvaterapiaa 22 € + toimituskulu kotimaahan 6 € = 28 € | Sarjakuvaterapiaa (22€) + Mielisairaalan kesätyttö (16€) ilman toimituskuluja = 38€ | Mielisairaalan kesätyttö 16 € + toimituskulu kotimaahan 6 € = 22 € | Jos valitset MobilePay-maksun, saat puhelinnumeroosi MobilePay-pyynnön ja tilauksesi lähetetään sinulle heti, kun maksu varmistetaan sovelluksessasi. Jos valitset tilisiirron, tilauksesi lähetetään heti kun summa näkyy tilillä.
Viesti Viiviltä: Signeeraan tilaamasi kirjat. Haluaisitko, että omistan kirjasi tietylle henkilölle, esim. "Annalle"? Jos kirja tulee lahjaksi, voin myös paketoida kirjan/kirjat ja lähettää sen/ne lahjan saajalle suoraan kotiin. Voit toivoa signeerausta ja paketointia jokaiseen tilaamaasi kirjaan.
Jäikö jokin mietityttämään tai haluaisitko kertoa jotakin? Voit jättää tähän vapaamuotoista palautetta.
Kiitos tilauksestasi! Saat kirjasi niin pian kuin mahdollista.
Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää: viivirintanen@gmail.com

Seuraa teosta & kirjailijaa:
Instagram @viivi_rintanen (https://www.instagram.com/viivi_rintanen/)
Facebook @Hulluussarjakuvia (https://www.facebook.com/hulluussarjakuvia)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy