Ilmoittautuminen yhdistyksen syksyn 2023 uintivuoroon
Suomen Merenneitoharrastajat ry:n oma kuukausittainen uintivuoro jatkuu syksyllä 2023 Kilon uimahallissa (Kutojantie 2 E, Espoo). Syksyllä päästään uimaan yhdessä 5 kertaa, aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 14.00-15.30. Uintipäivät ovat: 5.8., 2.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.2023.

Altaan syvyys: matalin kohta 1,5m, syvin kohta 2,2m
Altaan pituus: hieman vajaa 25m
Altaan lämpötila: noin 27-28 °C
Uimahallissa on neljä uimarataa, kaksi pukuhuonetilaa ja saunat naisten ja miesten pukuhuoneiden yhteydessä. 

Otathan omat varusteesi mukaan uintivuoroon. Asusteiden ja toppien käyttö on sallittu ja jopa suotavaa uitivuoron aikana, sillä emme ole altaassa yksin. Kun tuot omia varusteita huolehdithan, että topeista, pyrstöistä, peruukeista tai muista asusteista EI irtoa tai liukene mitään osia altaaseen. Tämä on erittäin tärkeää kaikkien turvallisuuden vuoksi. Uintivuoroon saa myös meikata, mikäli meikki ei päästä väriä tai liukene altaaseen. 

Hinta on yhdistyksen jäsenille 15€ ja ei jäsenille 22€. Mikäli tarvitset lainapyrstön, voit vuokrata sen 5€ hintaan laittamalla siitä viestiä etukäteen yhdistyksen meiliin. 

Mukaan pääsee aina 10 henkilöä kerrallaan. Meillä on 2 rataa käytössä yhdistyksen uintivuoroon. Jokaisen osallistujan tulee olla uimataitoinen ja pärjätä itsenäisesti altaan syvässä päässä. Osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen toimesta, joten huolehdithan siitä, että omat vakuutuksesi ovat kunnossa.

Mikäli uintivuoro tulee täyteen, keräämme ilmoittautumisten perusteella jonotuslistan, jonka osallistujille ilmoitamme tekstiviestillä mikäli paikkoja vapautuu. Ilmoittaminen on sitova ja maksu hoidetaan etukäteen MobilePay:llä.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut henkilö lupautuu maksamaan uintivuoron hinnan määräajassa ja samalla sitoutuu osallistumaan tapahtumaan. Uintivuoron voi perua viimeistään 7 päivää ennen uintivuoron alkua. Mikäli osallistuja sairastuu, voi hän siirtää osallistumisensa toiselle henkilölle.

Mikäli sinulla ilmenee kysymyksiä uintivuorosta, niin laitathan ne meilitse osoitteeseen: merenneitoharrastajat@gmail.com

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön oma suostumus. Tämän lomakkeen henkilötietojen käsittelyn ainoa tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin uintivuoron suhteen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistujan koko nimi *
Osallistujan puh.nro *
Osallistujan sähköpostiosoite *
Alle 18-vuotiaan osallistujan huoltajan yhteystiedot
Valitse uintikerrat, joille osallistut (huom. Ilmoittautuminen on sitova, joten ilmoittauduthan vain niille kerroille, joille tiedät pääseväsi varmasti) *
Required
Haluan maksaa uintivuoron *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy