Luetaan yhdessä -verkoston digikysely kaikille vapaaehtoisille, joulukuu 2019
Luetaan yhdessä -verkostossa on vuoden 2019 aikana toteutettu digipilottihanke, joka sai alkunsa verkostossa havaitusta tarpeesta tarjota tukea opiskelijoidemme digitaitojen vahvistamiseen, sillä ne ovat tärkeitä kansalaistaitoja nykyajan yhteiskunnassamme. Myös suomen kielen opetuksen ja opiskelun tueksi on verkossa tarjolla monipuolisia materiaaleja ja sovelluksia.

Tämän digipilotin aikana yhteensä 15 Luetaan yhdessä -ryhmässä otettiin kokeiluun tablettitietokoneita (1-6 kpl/ryhmä, useimmissa ryhmissä on ollut käytössä 3 tablettia), joiden käyttöön on järjestetty koulutusta sekä tukea vapaaehtoisille. Esimerkkejä käytettävistä verkkomateriaaleista löytyy verkkosivuiltamme luetaanyhdessa.fi (materiaalipankki: oppimateriaalit: verkko-oppiminen), josta ne ovat kaikkien kiinnostuneiden saatavilla.

Verkosto selvittää jatkossa lisärahoituksen mahdollisuuksia tablettilaitteiden laajempaan hankintaan suomen kielen opetuksen tueksi Luetaan yhdessä -ryhmissä. Haluaisimme kuulla ajatuksianne siitä, miten tablettipilotin laajentaminen voisi sujua mahdollisimman hyvin, jos siihen jossain vaiheessa saadaan lisärahoitusta.

Tämä kysely on anonyymi, eli vastaajan tiedot eivät näy vastausten yhteydessä. Kysely on tarkoitettu kaikille Luetaan yhdessä -ryhmissä toimiville vapaaehtoisille riippumatta siitä, onko ryhmä ollut vielä mukana digipilotissa.

Kiitos vastauksista jo etukäteen!
Onko Luetaan yhdessä -ryhmäsi jo ollut mukana digipilottihankkeessa?
Clear selection
Mitä olisi hyvä ottaa huomioon, jos tabletit saadaan tulevaisuudessa käyttöön kaikissa Luetaan yhdessä -ryhmissä? Voit pohtia haasteita, ideoita ja kehitysehdotuksia, pieniä tai suuria.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Akateemisten Naisten Liitto. Report Abuse