Inschrijving Buddy-project 2020
Beste eerstejaars en pre-masterstudenten,

Vanuit studievereniging Sociëtas willen we jullie hartelijk welkom heten bij de studie Sociologie! Als studievereniging voor sociologiestudenten in Groningen organiseert Sociëtas veel leuke en interessante activiteiten, maar zet het zich vooral in om te zorgen dat leden veel in contact met elkaar kunnen komen. Helaas zal het komende academische jaar er, zoals jullie weten, nog niet helemaal uitzien zoals de voorgaande jaren. Zeker in de eerste maanden van het nieuwe jaar zullen we nog niet alle mogelijkheden hebben om elkaar te zien die we normaal hebben. Hierdoor kunnen we jullie minder gelegenheden bieden om bijvoorbeeld ouderejaars te ontmoeten en te leren kennen, wat de mogelijkheid om bijvoorbeeld vragen te stellen over Sociëtas, studeren of het studentenleven iets moeilijker maakt. Dit vinden wij erg jammer, omdat we allemaal goed weten hoe waardevol dit contact is voor eerstejaarsstudenten.

Om deze reden willen wij jullie de mogelijkheid geven om mee te doen aan het buddy-project. Binnen dit project wordt je als student gekoppeld aan een ouderejaarsstudent die klaar staat voor jullie vragen! Ook kun je met de aan jou gekoppelde ouderejaarsstudenten af en toe wat drinken en kan hij/zij jou bijvoorbeeld de stad te laten zien.

Lijkt het je leuk om mee te doen en om alvast in contact te komen met ouderejaars sociologiestudenten? Schrijf je dan hier in voor het buddy-project.

Om mee te doen aan het buddy-project is het wel nodig dat je lid bent van Sociëtas. Ben je nog geen lid? Geen probleem! Je kunt je hieronder ook inschrijven als lid van Sociëtas!
Wat is je E-mailadres? *
Wat is je naam? *
Telefoonnummer *
Type student *
Wil je liever aan een jongen of meisje gekoppeld worden? *
Om mee te doen aan het buddy-project moet je lid zijn van Sociëtas. Ben je al lid van Sociëtas? *
LIDMAATSCHAP
Meld je hieronder aan als lid van Sociëtas als je dat nog niet eerder hebt gedaan.
Wil je lid worden van Sociëtas?
Clear selection
Wat is je geboortedatum?
MM
/
DD
/
YYYY
Om lid te worden van Sociëtas dien jij akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden. Deze voorwaarden staan hierboven. Heb jij de privacyvoorwaarden gelezen en ga jij akkoord?
Clear selection
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy