Пријава за нови членови во Global Shapers Skopje Hub
Глобал Шејперс Скопје Хаб е дел од Заедницата на Глобал Шејперс (Global Shapers Community) која e инцијатива на Светскиот економски форум (World Economic Forum - WEF). Таа е мрежа од над 10.100 Шејпери и над 450 хабови ширум светот, равиени и водени од млади индивидуалци кои се исклучителни во својот потенцијал, успесите и постигнувањата кои ги имаат зад себе и желбата да придонесат во нивните заедници.

Шејперите (Global Shapers) се високо мотивирани млади луѓе, на возраст 18-27 години, кои имаат голем потенцијал за идни лидерски улоги во општеството. Тие се избрани врз основа на нивните постигнувања, лидерски потенцијал и посветеност да направат разлика и да ја „обликуваат заедницата" во која работат и живеат.

* Податоците од пријавата ќе бидат искористени само за целите на организацијата.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име и презиме *
Датум на раѓање (дд/мм/гггг) *
Телефонски број *
Мејл адреса *
1. Која е твојата мотивација да се приклучиш кон мрежата на Глобал Шејперс? (мин. 200 карактери)
*
2. Како можеш да придонесеш во Глобал Шејперс Скопје Хаб? (мин. 200 карактери) *
3. Дали досега имаш преземено или се имаш вклучено во акција/иницијатива за доброто за заедницата? Објасни. (мин. 300 карактери) *
4. Која/и од следните теми се во твој интерес? *
Required
5. Со оцена од 1 до 5 означи која област на влијание (Impact Area) сметаш дека е најсоодветна за тебе согласно твоето искуство, знаење и интерес? ( 1-најмал интерес за областа на влијание, 5-најголем интерес за областа на влијание) *
1
2
3
4
5
Градење инклузивни заедници
Вложување во вештини на иднината (стекнување нови вештини, доквалификација)
Подобрување на здравјето и благосостојбата
Задоволување на основни потреби на маргинализираното население
Заштита и грижа за планетата
Зајакнување на граѓанското учество и активизам
6. Колку часа месечно можеш да одвоиш за Глобал Шејперс? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy