ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - Δωρεάν Εργαστήριο: Εισαγωγή στο Βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων
Καλώς ορίσατε στο πρώτο εξειδικευμένο εργαστήριο για το Βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Industrial Internet of Things - IIoT)!

Το εργαστήριο στοχεύει να μας εισαγάγει στην έννοια και το πλαίσιο του IIoT στην Κύπρο και την Ευρώπη και να παρουσιάσει την κύρια δομή του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος IIoT και του κοινωνικού δικτύου IIoT, το οποίο αναπτύσσεται επί του παρόντος για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξειδικευτούν πάνω στο IIoT. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρέχει μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και δεξιοτήτων ΙΙοΤ για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν επαγγελματικές δεξιότητες IIoT.

Τόσο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα όσο και το κοινωνικό δίκτυο αναπτύσσονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA3: IIoTNET - Δίκτυο Eπαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για το Βιομηχανικό Διαδικτύο των πραγμάτων (https://www.iiot-network.eu/).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, ανυπομονούμε να σας δούμε σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων!

Οι ομάδες,

Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας

Κοινοπραξία Ευρωπαϊκού προγράμματος IIoTNET
Όνομα *
Επίθετο *
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *
Όνομα επιχείρησης ή τομέας εργασίας *
Θέση εργασίας (πχ. project manager)
Πόλη *
Τι γνωρίζετε για το Βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων (ΙΙοΤ); *
Δεν γνωρίζω καθόλου το ΙΙοΤ
Είμαι επαγγελματίας στο ΙΙοΤ
Προστασία προσωπικών δεδομένων: Τυχόν προσωπικά δεδομένα, ηχογραφήσεις, φωτογραφίες ή/και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία και προωθητικό υλικό στο πλαίσιο και για τις ανάγκες του έργου IIoTNET μόνο. Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά, δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν σφάλματα ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους από τη βάση δεδομένων, επικοινωνώντας μαζί μας στο panayiota.constanti@csicy.com. *
Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις για επερχόμενες δραστηριότητες και άλλα νέα του έργου IIoTNET *
Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις για άλλα ευρωπαϊκά έργα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας *
Δηλώνω ότι όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς *
Εγγραφείτε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ΙΙοΤΝΕΤ: http://iiotnet.unwe.bg για περαιτέρω συνεργασία και πρόσβαση σε εξειδικευμένες ομάδες IIoT!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Social Innovation. Report Abuse