Boldogi Berecz Antal Általános Iskola -online iskolakerti nyílt nap regisztráció
Új időpontban, 2020. november 12-én 14.30-16.00
Email *
Név *
Intézmény *
(kötelező, de bármit lehet írni, nemcsak nevelési -oktatási intézményt...pl. nemzeti parki munkatárs, egyetemi hallgató stb.)
Település *
e-mailcím *
Szerzői jogok *
A megosztásra kerülő videók az Iskolakertekért Alapítvány tulajdonát képezik, azok letöltése, tárolása, másolása, tovább osztása, bármi nemű módosítása tilos.
Required
GDPR, megadott személyes adatok kezelése *
Tájékoztatjuk, hogy Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete (2016. április 27. a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,) alapján az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait kezeljük az alábbiak szerint: Az Ön adatainak kezelője az Iskolakertekért Alapítvány (elérhetősége: adatkezeles@iskolakertekert.hu). Adatkezelés célja: az Ön regisztrációjának kezelése. Adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) és f) pontja szerinti érintetti hozzájárulás személyes adatok meghatározott céljából kezeléséhez azáltal, hogy azokat Ön önszántából rendelkezésünkre bocsátotta és ezt kiegészítendő az Ön jogos érdeke is. Csak és kizárólag olyan személyes adatot kezelünk Önről, amelyet Ön megadott nekünk. Az Ön személyes adatait társaságunknál csak és kizárólag az arra jogosult kijelölt személyek kezelik, akik az általuk kezelt személyes adatok kapcsán titoktartási és adatkezelés nyilatkozatot tettek. Az Ön adatait csak és kizárólag Alapítványunk kezeli mindaddig, amíg megvalósul az online nyílt nap. Önnek folyamatosan lehetőséget biztosítunk, hogy az Ön által megadott adatokat pontosítsa, módosítsa, kiegészítse, töröltesse szándékának megfelelően. Ezt az adatkezeles@iskolakertekert.hu e-mailcímen kérheti. További információt talál az adatkezelés jogi hátteréről és lehetőségeiről a http://www.iskolakertekert.hu/index.php/hu/alapitvany/kozzetetelek illetve a eur-lex.europa.eu illetve a naih.hu oldalakon
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy