Ilmoittautuminen luontolähettiläs-kurssille
Luonto tarvitsee puolestapuhujia! Tule tutustumaan ympäristökasvatukseen sekä tapoihin kertoa luonnosta ja puhua luonnon puolesta niin ystäville, sukulaisille kuin ventovieraillekin.

Luonto-Liitto on valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Hämeen Piiri ry (HLP) on sen piirijärjestö, jonka toimialueena on Hämeen lisäksi Pirkanmaa. HLP järjestää mm. leirejä, kursseja, opintopiirejä, retkiä, lasten ja nuorten tapahtumia, teemapäivien ohjelmaa jne.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Luonto-Liiton Hämeen piirin järjestämälle luontolähettiläs-kurssille. Kurssi järjestetään 26.9.2015 klo 10-16, HLPn toimistolla osoitteessa Kuninkaankatu 39.

Kurssimaksu on 20 euroa Luonto-Liiton jäsenille, 30 euroa muille. Kurssille pääsee mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut kurssiosallistumisesi ilman pätevää syytä alle kaksi viikkoa ennen kurssia, perimme 50% kurssin hinnasta. Mikäli peruutus tehdään kurssia edeltävällä viikolla, perimme täyden kurssimaksun.

Kurssilla ei ole järjestettyä ruokailua vaan lounastauko, joten mukaan kannattaa varata omat eväät. Kurssipaikan lähellä on myös edullisia ravintoloita.

Kyselyt kurssiin liittyen: 040 5541091 (Kalle Ristikartano) tai 040 5033230 (Laura Poutanen)
Jos lomakkeen täyttämisessä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä: 040 5033230 (Laura Poutanen)

Kurssille ilmoittautujan tiedot
1 Etunimi *
Your answer
2 Sukunimi *
Your answer
3 Syntymävuosi *
Your answer
4 Katuosoite *
Your answer
5 Postinumero ja -toimipaikka *
Your answer
6 Puhelinnumero *
Your answer
7 Sähköpostiosoite *
Your answer
8 Oletko Luonto-Liiton jäsen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service