ПОКАНА ЗА ОБУЧЕНИЕ ЗА ДОБРОВОЛЦИ „АЗ,ТИ,ПЛОВДИВ!“

Ние от сдружение „БГ Бъди активен“ създадохме проекта „Аз, Ти, Пловдив“ с цел да подкрепим ОФ „Пловдив 2019“ и заедно да направим всичко случващо се по време на 2019 г. по-красиво, смислено и устойчиво – особено от екологична гледна точка. Освен специализираният екип от доброволци, който ще подготвим да обезпечава управлението на отпадъците при по-големите и значими събития през 2019 г., искаме да работим активно с всички останали доброволци и да ги спечелим в нашата кауза за една Културна столица с по-малко отпадъци.

За целта на 11 и 12 април 2019 г. Ви каним да се включите в 4-часово обучение, в което да научите как като доброволци можете да повлияете за генерирането на по-малко отпадъци и правилното им организиране по време на събития. ВАЖНО – вие няма да имате ангажимент да събирате отпадъци! Ние ще ви срещнем с екологични експерти, които ще ви разкажат малко повече за отпадъците в градска среда и по време на събития, как те се отразяват на града ни и защо е важно да сме по-осъзнати при генерирането на отпадъци. Как да помагаме събитията, в които се включваме, да бъдат по-чисти и екологични, как да влияем на останалите около нас да пазят градската ни околна среда повече?

Кога:
Можете да изберете в кое отрите обучения за се включите спрямо вашите времеви възможности. Обученията са напълно идентични

• 11 април 2019 г. – от 14:00 до 18:00 ч.
• 12 април 2019 г. – от 09:00 до 13:00 ч. и от 14:00 до 18:00 ч.

Къде: Обучението ще се проведе в СКЛАД Зала Форум/ЕКОК, етаж 3 ( ул. Екзарх Йосиф 16, Пловдив)

Кой:

Дарина Иванова – Главен експерт „Младежки дейности“ в Община Варна. Председател на Морски клуб „Приятели на морето“. Екологичен активист с дългогодишен опит в организиране на мащабни събития (и организирането на отпадъците около тях). Организатор на многобройни кампании за почистване на замърсени зони (включително и под водата), залесяване и осведомяване на гражданите по отношение на последиците от изхвърлянето на генерираните от тях отпадъци.

Email address *
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК
До сега бил ли си доброволец на събитие?
Ако да, каква беше твоята роля в събитието, в което участва?
Your answer
Запознат ли си с разделното събиране на отпадъци?
Kакви са твоите лични причини да участваш като доброволец на подобни събития?
Your answer
ИМЕ и ФАМИЛИЯ:
Your answer
Организация, към която си доброволец
Your answer
Телефон:
Your answer
Email:
Your answer
В кое обучени избирате да участвате?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of BG Be Active Association. Report Abuse - Terms of Service