8. Mentőmotoros Nap regisztráció
2021-ben is lesz Mentőmotoros Nap, a megszokott módon augusztus második szombatján, így augusztus 14-én. Szám szerint ez lesz a 8. Idén is a Hősök teréről indul a közös motorozás, és mivel idéntől a Balaton partján önkéntes formában futnak a mentőmotorok, ezúttal együtt meglátogatjuk őket.

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet KIZÁRÓLAG regisztrálni a Mentőmotoros Napra, mivel minden szervezési kérdést ez alapján intézünk. Ezért kérünk, töltsd ki pontosan és hiánytalanul az adatokat, és nagyon fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg, amit biztosan olvasol is a jövőben. Köszönjük.
Email *
Hogy hívnak? *
A regisztráció a helyszínen a vezetéknév kezdőbetűje szerinti sorokban zajlik majd. Szóval kérünk, adj meg egy vezetéknevet is! Köszönjük.
Részvételi díj: a Mentőmotoros Nap részvételi díja idén 2000 Ft/fő, amit a Hősök terén regisztrációnál, vagy későbbi érkezés esetén a túra végcéljánál tudsz fizetni. Kérlek, jelezd, hány fővel veszel részt a rendezvényen! *
Erre a kérdésre csak akkor kell válaszolnod, ha utassal érkezel. Hogy hívják az útitársadat?
Clear selection
Hány főre kérsz ebédet? *
Az ebéd a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is becsületkasszás. Ha kérsz ebédet, megrendeljük neked, és a regisztráció rendezésekor kapsz egy ebédjegyet. Ebben az esetben az étkezésre szánt összeget ebédnél a kihelyezett alapítványi perselyben tudod elhelyezni, az adag átvételére az ebédjegy jogosít fel. Ha autóval érkezel, mert esetleg hoznád a gyerekeket is, az egyéb mezőben adj meg egy számot, így ennyi főre rendelünk nektek ebédet.
Hol csatlakozol a túrához? *
Tegyünk-e félre Neked az idei túra pólóiból?
Előreláthatólag a pólókat idén 3000 forintos támogatás fejében tudjuk köszönőajándékként adni. Többen jeleztétek a korábbi évek során, hogy jó lenne biztosra menni a pólószerzés kérdésében. Idén kísérleti jelleggel ezt is kipróbáljuk, így ha biztosan szeretnél pólót, azt most jelezheted. Minden méret mellé tegyél pipát, amiből szeretnél egyet biztosan!
Kérlek, jelöld, ha az alábbiak közül valami igaz rád vagy az utasodra!
Az alábbiak a szervezés szempontjából fontosak nekünk. Ha olyan megjegyzésed van, amire itt nem tértünk ki, az egyéb opció használatával jelezheted felénk. Nem, idén sem megyünk autópályán. :)
Elfogadod az adatkezelési szabályzatot? *
Ezt muszáj megkérdeznünk :) Az Alapítvány adatkezelési szabályzatát itt találod: https://mentomotor.hu/letoltes/adatkezeles.pdf A lényeg, hogy most megadott adataidat a 8. Mentőmotoros Nap kapcsán használjuk fel, e-mailcímedet is azért kezeljük, hogy tájékoztatni tudjunk az eseménnyel kapcsolatos információkról.
Hogy biztosan megtaláljunk, a biztonság kedvéért erősítsd meg fent megadott e-mailcímedet! *
A 8. Mentőmotoros Napot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Magyar Mentőmotor Alapítvány. Report Abuse