Haku Demarinuorten työryhmiin
Heippa ja mahtavaa, että olet löytänyt tiesi työryhmähaun pariin!

Tällä lomakkeella voit hakea Demarinuorten uudistettuihin työryhmiin. Voit hakea niin moneen työryhmään kuin haluat. Huomioithan kuitenkin, että lomake täytetään jokaisen työryhmän kohdalla erikseen.

Työryhmiin hakevilta pyydetään tiedot sekä motivaatiokirje. Voit valmistella motivaatiokirjeesi omalla koneellasi/puhelimellasi, ja kopioida sen formsiin kun se on valmis. Lisäksi pyydämme sinua kertomaan, mitä haluaisit työryhmässä tehdä tai saavuttaa ensi kaudella.

MIKÄ MOTIVAATIOKIRJE?
Ohjeita oman motivaatiosi ylös kirjoittamiseen.
- Kerro, miksi haluat työryhmään?
- Mitä saat itsellesi työryhmästä? / Mitä kehittymismahdollisuuksia näet itsellesi työryhmän jäsenenä?
- Oletko aiemmin ollut vastaavissa asioissa mukana ja mitä olet oppinut niistä? TAI Mitä haluaisit oppia työryhmästä?

Lue alta tarkemmat tiedot työryhmistä ja tartu tilaisuuteen!

Työryhmät
Tiimiläisiä haetaan seuraaviin työryhmiin:

1. Järjestöllisen kehittämisen työryhmä, Puheenjohtaja: Pinja Perholehto
2. Kansainvälisten asioiden työryhmä, Puheenjohtajan paikka auki!
3. Tasa-arvotyöryhmä, Puheenjohtaja: Wille Jäntti
4. Toisen asteen koulutuspoliittinen työryhmä, Puheenjohtajan paikka auki!
5. Ympäristötyöryhmä (toimii 2019 tammikuun loppuun asti), Puheenjohtajan paikka auki!

Alla tarkemmat esittelyt ja kuvaukset siitä, mitä mikäkin työryhmä pitää sisällään.

--
1. Järjestöllisen kehittämisen työryhmä (jatkuva ensi liittariin)
Työryhmään haetaan tiimiläisiä kaksi vuotta kestävälle kaudelle.

Hae mukaan luomaan uutta ja tekemään merkityksellisiä asioita järjestöllisen kehittämisen työryhmään!

Työryhmällä on hieno mahdollisuus tehdä työskentelystä näköistään, luoda uusia toimintatapoja ja fokusoida toimintaa sille tärkeisiin teemoihin. Tiimiläisenä pääsee pohtimaan esimerkiksi millaista on aidosti matalan kynnyksen toiminta ja kuinka voimme tarjota jokaiselle jäsenelle mieleistä tekemistä järjestössämme tai vahvistaa heidän rooliaan poliittisen vaikuttamistyön valmistelussa ja toteuttamisessa.

Työskentelyn tuotoksena voi olla uusia, konkreettisia esityksiä osallisuuden ja jäsenlähtöisemmän toiminnan tueksi. Tässä työryhmässä pääset hyödyntämään ja tekemään osallisuutta myös jo työskentelyn aikana! Työryhmä tarvitsee laajasti koko jäsenistön osaamista avukseen, joten workshop tai esimerkiksi sähköinen kysely aktiivitoimijoille ei ole lainkaan hullumpi idea työryhmän alkutaipaleelle toteutettavaksi.

Lisätietoja: työryhmän puheenjohtaja Pinja Perholehto pinja.perholehto@outlook.com tai Demarinuorten nettisivuilta.

--
2. Kansainvälisten (kv-)asioiden työryhmä (jatkuva ensi liittariin)
Työryhmään haetaan puheenjohtajaa ja tiimiläisiä kaksi vuotta kestävälle kaudelle.

Kun sinut hyväksytään tähän ryhmään, sinusta tulee automaattisesti kansainvälinen maailmanmatkaaja, joka viettää vain kesät Suomessa…. Tai ei ehkä ihan.

Demarinuoret ja SONK ovat tosin Suomen kansainvälisimmät poliittiset nuorisojärjestöt, joten tässä työryhmässä on mahdollisuus oikeasti vaikuttaa valtavasti Euroopan tasolla.

Demarinuorten kansainvälisten asioiden työryhmä valmistelee Demarinuorten kannat kv-järjestöjen kongresseihin ja toimii puheenjohtajan ja liittohallituksen asiantuntijana kv-kysymyksissä. Ryhmä on vahvasti mukana mahdollisissa Demarinuorten kansainvälisten asioiden kannanottojen laatimisessa.

Työryhmässä odotetaan kiinnostusta kansainvälisistä asioista ja motivaatiota todella syventyä kansainvälisiin asioihin. Lisätietoja siiri.muhonen@demarinuoret.fi tai Demarinuorten nettisivuilta.

--
3. Tasa-arvotyöryhmä (jatkuva ensi liittariin)
Työryhmään haetaan tiimiläisiä kaksi vuotta kestävälle kaudelle.

Haluatko olla tekemässä Demarinuorista vieläkin yhdenvertaisempaa järjestöä? Kiinnostaako porukalla tehdä kannanottoja ja avauksia siitä, miten tehdä maailmasta tasa-arvoisempi? Jos vastasit kyllä, Demarinuorten tasa-arvotyöryhmä on juuri sinun paikkasi.

Tasa-arvotyöryhmässä pääset vaikuttamaan tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä liiton sisällä, sekä keskustelemaan tasa-arvokysymyksistä suuremmalla mittakaavalla.

Työryhmä tulee vaikuttamaan esimerkiksi häirintäyhdyshenkilötoiminnan kehittämiseen edelleen sekä yhdenvertaisuuden edistämiseen tapahtumissa sekä koko järjestössä. Aikaa on paljon myös työryhmän jäsenten visioiden toteuttamiseen. Yleisesti eri ihmisryhmiä sortavia ja loukkaavia rakenteita pitäisi nostaa entistä voimakkaammin keskusteluun. Tiimiläisenä voit myös päästä tapaamaan järjestöjä, jotka edistävät tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta

Lisätietoja: Työryhmän puheenjohtaja: Wille Jäntti wille.jantti@hotmail.com tai demarinuorten nettisivuilta.

--
4. Toisen asteen koulutuspoliittinen työryhmä (jatkuva ensi liittariin)
Työryhmään haetaan puheenjohtajaa ja tiimiläisiä kaksi vuotta kestävälle kaudelle.

Kiinnostaako sinua vaikuttaa toisen asteen koulutuspoliittisiin asioihin? Oletko joskus ollut toisen asteen opinnoissa lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa? Mitä haluaisit korjata sieltä?

Demarinuorten toisen asteen koulutuspoliittinen työryhmä toimii puheenjohtajan ja liittohallituksen asiantuntijaelimenä toisen asteen koulutuspolitiikkaa koskevissa kysymyksissä. Työryhmän tehtävänä on vaikuttaa niin julkiseen kuin puolueen sisäiseenkin keskusteluun Demarinuorten uusien toisen asteen koulutuspoliittisten tavoitteiden edistämiseksi. Työryhmä etsii avoimesti uusia yhteistyön muotoja toisen asteen opiskelijakuntien ja nuorisovaltuustojen kanssa.

Lisätietoja siiri.muhonen@demarinuoret.fi tai demarinuorten nettisivuilta.

--
5. Ympäristötyöryhmä (toimii alkuvuoteen 2019 asti)
Työryhmään haetaan puheenjohtajaa ja tiimiläisiä. Työryhmän työ jatkuu poikkeuksellisesti tammikuuhun 2019 asti, sillä työryhmä tekee ympäristöpoliittisia avauksia myös kevään vaaleihin.

Kesäkuun liittarissa läpi menneen aloitteen pohjalta perustettu Ympäristötyöryhmä on täällä!

Ympäristötyöryhmä on uusi, tuore lisä Demarinuorten työryhmäkirjoon. "Tässä työryhmässä pääset todella vaikuttamaan sosialidemokraattisiin ympäristölinjauksiin, sillä työryhmällä on vapaat kädet pohtia, puntaroida ja pyöritellä ympäristökysymyksiä erilaisista näkökulmista sekä nostaa pinnalle tärkeitä ympäristöasioita. Työryhmässä tekijät pääsevät omien ympäristöteemaisten haaveidensa toteuttamisen lisäksi luomaan liittohallitukselle ympäristöasiakirjan tulevaa vaalikevättä varten (asiakirjan deadline 31.1.2019).

Eikö kuulostakin hauskalta?

KYLLÄ, haluan hakea seuraavaan työryhmään!
Ennen kuin menet pidemmälle: infoa tietosuojista!
Demarinuoret noudattaa toiminnassaan 25.5.2018 voimaan astunutta tietosuoja-asetusta, ja toimintaan osallistuvien tietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää. Luethan siis alta infoa siitä, miten työryhmiin hakeneiden tietoja käsitellään.

Tämän lomakkeen vastauksia käytetään Demarinuorten työryhmähakua varten. Vastaukset näkevät ainoastaan nykyiset liittohallituksen jäsenet ja toimiston työntekijät. Vastauksia säilytetään omassa kansiossaan Google Drive -palvelussa, ja ne on suojattu salasanoilla.

Hakuajan päättymisen (26.8.) jälkeen vastauksia säilytetään liittohallituksen seuraavaan kokoukseen asti, jossa päätökset työryhmistä tehdään. Kokouksen jälkeen kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tulos sähköpostitse. Kokouksen ja informoinnin jälkeen kaikki vastaukset, mukaanlukien henkilötiedot, poistetaan. Viimeistään tämä tapahtuu syyskuun loppuun mennessä.

Jos sinut valitaan työryhmään, henkilötietojasi (nimi, puhelinnumero, sähköposti) voidaan käyttää yhteydenpitoon työryhmäläisten, liittohallituksen ja toimiston välillä. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin muille henkilöille tai tahoille ilman sinun lupaasi. Noudatamme kaikessa vapaaehtoistoimintaan osallistuviin liittyvissä toiminnoissa yleistä Demarinuorten informointiselostetta, johon voit tutustua lisää täällä:
https://docs.google.com/document/d/1JDXX0n4ntallM1SZXRP0X7iyDJwgFT6lidWy0TXuG4k/edit?usp=sharing

*
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sosialidemokraattiset Nuoret ry.. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms