Cessió de dades 
Aquest formulari té la finalitat de recollir dades de les famílies de l'INS Ernest Lluch perquè l'AMPA s'hi pugui comunicar (no totes les preguntes són obligatòries). 

Salutacions, 

AMPA Lluch


Sign in to Google to save your progress. Learn more
MARE/PARE/TUTOR/A 1:  Cognoms, Nom  *
MARE/PARE/TUTOR/A 1:  Correu electrònic *
MARE/PARE/TUTOR/A 2:    Cognoms, Nom 
MARE/PARE/TUTOR/A 2: Correu electrònic
 Cognoms, Nom    FILL/A 1 *
Classe FILL/A 1 *
 Cognoms, Nom  FILL/A 2
Classe FILL/A 2
 Cognoms, Nom  FILL/A 3
Classe FILL/A 3

Clàusula de sol·licitud de dades personals

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, us informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és l'AMPA INS Ernest Lluch (NIF G59161539), amb seu a C/ Diputació 11-15, Barcelona, correu electrònic info@ampalluch.cat.

En nom de l'AMPA tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Tens dret a obtenir confirmació sobre si l'AMPA INS Ernest Lluch estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

CONFIRMACIÓ DE LA PROTECCIÓ DE DADES:

*

Observacions:

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy