UPITNIK ZA ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA U OKVIRU ISTRAŽIVANJA «WORKING HORIZONS FOR YOUNG ROMA WOMEN WITH AN EMPHASIS ON RETURNEES»
Upitnik za organizacije civilnog duštva (OCD) razvio je tim Fondacije Jelena Šantić (FJS) za potrebe istraživačkog projekta «Working Horizons For Young Roma Women With An Emphasis On Returnees».

Istraživanje se sprovodi za potrebe projekta Podsticanje zapošljavanja mladih, koji u okviru nemačko - srpske razvojne saradnje sprovodi GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH).

Opšti cilj istraživačkog projekta je procena kreativnih potencijala odabranih okruga kako bi se omogućili uslovi za (samo)zapošljavanje i istražile mogućnosti za aktiviranje i podsticanje zapošljavanja mladih Romkinja i mladih povratnika Roma na osnovu njihovih potreba i želja. Projekat se realizuje u Zemunu, Novom Bečeju i Zrenjaninu, a upitnik je namenjen za OCD iz Centralno-banatskog okruga i Zemuna i organizacijama koje sprovode aktivnosti u ovim mestima. .

Više o informacija o projektu na http://fjs.org.rs/

Bili bismo vam izuzetno zahvalni ukoliko biste izdvojili 20 minuta i odgovorili na pitanja iz upitnika koji je anoniman i samo naš istraživački tim će imati pristup informacijama. Vaše odgovore i podatke nećemo javno koristiti.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Rok za popunjavanje upitnika je 26.10.2017.


Srdačan pozdrav

Tim FJS
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy