Prijava za Demo seminar, Sexten 02.04.- 08.04.2018.

Molimo Vas da prije ispunjavanja prijave pažljivo pročitate gore navedene uvjete i sve nove informacije o ovogodišnjem seminaru. Polja označena * obavezna su za ispuniti i bez njih prijava neće biti moguća. Prijava je uspješno izvršena tek kada vam se pojavi natpis "Uspješno ste se prijavili za Demo seminar 2018. Hvala "

Prijavnicu molimo da ispunjavate točno i ispravno. Slobodno možete koristiti znakove č, ć, ž, š, đ i molimo vas da NE PIŠETE VELIKIM slovima, osim naravno ako se radi o imenu osobe ili grada ili sl. koje se piše početnim velikim slovom. :) Primjer: Perica Perić, Ilica 2000, 10000 Zagreb

Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Spol *
Required
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa i grad *
Your answer
Mobitel *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Ako je moguće, želim biti smješten(a) u sobi sa *
Your answer
Moj status u HZUTS-u *
Na seminaru želim skijati u grupi za *
*Poziv na broj na uplatnici kojom ste platili kotizaciju *
......u poziv na broj članovi HZUTS-a upisuju svoj ID člana, a gosti datum rođenja u obliku ddmmgggg. Nakon uplate kotizacije u ovaj box prepišite poziv na broj koji ste prethodno upisali i na uplatnici.
Your answer
*Jedinstveni broj transakcije na potvrdi o uplati *
......jedinstveni broj transkacije je broj koji dobivate nakon uplate i razlikuje se oblikom i sadržajem ovisno o banci / pošti u kojoj ste napravili uplatu. Obično je to višeznamenkasti broj koji stoji zajedno s datumom i potvrdom (pečatom) uplate. Za informacije o jedinstvenom broju transakcije molimo kontaktirajte banku ili poštu u kojoj je uplata izvršena.
Your answer
Napomena
Your answer
Važno!
Preporučujemo da se osigurate tijekom trajanja puta i skijanja. Polaznici sudjeluju na seminaru na na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost organizatora.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms