SAKLIG! tegneserieutstilling – bestilling av utstillingsmateriell
«SAKLIG! Norges beste tegneserier fra virkeligheten» er en inspirerende og visuell utstilling av åtte av Norges beste sakprosategneserier.

Utstillingen består av til sammen ni plansjer med følgende tegneserieskapere: Steffen Kverneland (Munch), Tegnehanne (Blod, svette og tress-is), Lars Fiske (Grosz:Berlin–New York), Marta Breen og Jenny Jordahl (Kvinner i kamp), John S. Jamtli (Sabotør), Lene Ask (O bli hos meg), Ida Larmo (Bow & Arrow) og Kristian Krohg-Sørensen (Gulosten 2: Gentlemansforbryteren). Innholdet i utstillingen kan ses på nettsiden sakligeserier.no.

Ønsker deres bibliotek eller institusjon å sette opp utstillingen? Da kan dere fritt bestille plansjene og sette opp utstillingen i deres lokaler. Utstillingen er gratis tilgjengelig, kun trykk- og portokostnader må dekkes. Det er også en utstillingskatalog i A5-format som kan fås kostnadsfritt, kun porto/utsending tilkommer. Det er selvsagt mulig å gå sammen flere biblioteker om å holde utstillingen på rundgang.

Utstillingen åpnet på Serieteket på Deichman Grünerløkka 19. august. Andre biblioteker kan sette opp utstillingen fra og med 10. september 2021. Vi opererer med to bestillingsfrister for å samkjøre trykking:

Bestillingsfrist 1: 25. august.
Bestillingsfrist 2: 1. oktober
Bestillingsfrist 3: 1. november
Levering: innen 14 dager fra bestillingsfrist.

Utstillingen er presentert av Serieteket på Deichman Grünerløkka, NFFO, Strand forlag, No Comprendo Press, Cappelen Damm og Egmont. Tekster av Aksel Kielland. Design av Magnus Nyquist. Forord i katalogen av Una Mathiesen Gjerde.

Oppdatert info på www.sakligeserier.no. NB! Etter åpning 19. august vil utstillingen også kunne ses digitalt samme sted.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Forhåndsvisning av plansjene.
Organisasjonsnavn *
Kontaktperson navn *
Kontaktperson telefonnr. *
Kontaktperson epost *
Fakturaadresse *
Org.nr.
Påkrevd ved fakturering til EHF
Postadresse (+ev. instruksjoner) *
Forsendelse kontaktperson
Forsendelse kontaktperson mobilnummer
Velg format/materiale for plansjene *
Utstillingen består av ni (9) plansjer som kan trykkes i både A1,- A2- og A3-utgaver. Vi vil sterkt anbefale de større plansjene (A1 og A2) for alle som har plass til dette – i A3-utgaver blir teksten ganske liten. Plakattrykk bør settes i rammer før oppheng, sendes i rull. Capaplater og aluminiumsplater er stive(re) og kan henges på vegg uten innramming, sendes flatpakket. Trykk foregår på Kraft Digitalprint i Oslo, som sender ut og fakturerer hver utstiller separat. Prisene er for fullt sett med alle ni plansjer, inkl. mva. Det er fullt mulig at to eller flere utstillere går sammen om ett sett plansjer og viser på rundgang. (Plakater i rull koster anslagsvis kr 150–300 i ren porto, stive plater mer.)
Ønsker dere kataloger? *
Vi lager en 48-siders katalog i A5-format som samler alt innholdet fra plansjene, samt et forord av kunsthistoriker Una Mathiesen Gjerde. Katalogen leveres i esker à 50 stk. mot kun portokostnader (anslagsvis kr 250-400, avhengig av hvor i landet.)
Planlagt startdato for utstillingen
Hvis vi vet når utstillingen skal åpne hos dere, kan vi inkludere den på lister over utstillersteder i markedsføring gjennom nettsiden sakligeserier.no, samt gjennom annonsering i bladene Pondus og Lunch mm.
MM
/
DD
/
YYYY
Ev. planlagt sluttdato for utstillingen
MM
/
DD
/
YYYY
Hvis dere planlegger å sende utstillingsplansjene videre til andre utstiller(e) etter bruk, hvilke(t)?
Det er fullt mulig å gå sammen flere biblioteker om ett sett plansjer. Hvis de skal settes opp på andre biblioteker etter bruk, vil vi gjerne ha disse med på listen over utstillere.
Planlagte gjest(er) og dato(er) for arrangement:
Hvis dere har planlagt ett eller flere litterære arrangement med noen av serieskaperne, er det flott for oss å vite om det.
Mer informasjon?
Plakat og bilder til sosiale medier for promotering kan finnes på:
- https://sakligeserier.no/promo/

For informasjon om trykkmaterialer og porto-/forsendelseskostnader, kontakt:
- Kraft Digitalprint, Rune Kraft, rune@kraftdigitalprint.no, telefon 91556734 / 23242601.

Booke en av tegneserieskaperne til et litterært arrangement?
- SAKLIG! eller serieskapernes forlag kan være behjelpelige med å formidle kontakt.

For annen informasjon om utstillingen, kontakt:
- Danielle Aguilar, Deichman Grünerløkka, daniele.aguilar@deichman.no
- Hans Ivar Stordal, Strand forlag, hansivar@strandforlag.no

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy