Evaluacija radionice za osnaživanje roditelja: "Socijalna prava osoba s invaliditetom i podrška roditeljima osoba s invaliditetom"
Poštovani,

Pred Vama se nalazi evaluacijski upitnik o radionici za osnaživanje roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom: "Socijalna prava osoba s invaliditetom i podrška roditeljima osoba s invaliditetom".

Radionicu provodi Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom "Mali princ" iz Ivanić-Grada, u sklopu projekta "Prijatelji u igri i učenju" financiranog od strane Zagrebačke županije.

Cilj ovakvih radionica je osnaživanje i podrška roditeljima djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom kako bi obnovili snage i stekli dodatne kapacitete za što kvalitetniju skrb o svojoj djeci i osobama s invaliditetom o kojima skrbe. Radionice su osmišljene kao kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i sudjelovanje u aktivnostima lokalne zajednice.

Ispunjavanje evaluacijskog upitnika neće Vam oduzeti više od 10 minuta.

Rezultati evaluacije koristit će se u svrhu unapređenja radionica za osnaživanje roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Zahvaljujemo se na sudjelovanju!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy