Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n 75. toimintavuoden vuosijuhlaseminaari
Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry kutsuu teidät 75. toimintavuotensa vuosijuhlaseminaariin Ravintola Rosson kabinettiin (Isokatu 24, Kauppakeskus Valkea 3. krs, 90100 Oulu) keskiviikkona 3.11. klo 17:30 alkaen. Seminaaripuheen pitää etäyhteyden päästä entinen pääministeri Esko Aho aiheesta turvallisuus- ja ulkopolitiikka. Seminaaria voi myös seurata etäyhteydellä ja etälinkki lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Pyydämme vieraita saapumaan ravintola Rossoon hyvissä ajoin klo 17:30 alkaen, jotta pääsemme aloittamaan seminaarin aikataulussa klo 18. Seminaaripuheenvuoro kestää noin tunnin ja vieraat voivat ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa kysymyksensä Eskolle ennakkoon.

Seminaaripuheenvuoron jälkeen syömme ravintolassa jokaisen vieraan omakustanteisen illallisen. Pyydämme vieraita kertomaan ilmoittautumisessa, mitä annoksia haluavat tilata Ravintola Rosson menusta. Ruokailun yhteydessä kutsuvieraat voivat esittää tervehdyksensä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorille. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tuot tervehdyksen ja mitä tahoa tervehdyksesi edustaa.

Tilaisuuden pukukoodi on Smart Casual. Tilaisuus päättyy noin klo 21:00.

Vuosijuhlaseminaarin ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 19.10. klo 10:00 ja sulkeutuu tiistaina 26.10. klo 23:59. Vain ilmoittautuneet voivat saapua seuraamaan seminaaria paikan päälle tai etäyhteydellä. Vuosijuhlaseminaariin pääsee ilmoittautumaan tämän sähköisen linkin kautta.

Piirin tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori Eevasisko Mehtätalo vastaa kysymyksiin tilaisuuden järjestelyistä ja ilmoittautumisesta. Eevasiskoon voi olla yhteydessä sähköpostilla eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi tai puhelimella 040 5274913.

Juhlaterveisin,

Teemu Haukipuro
Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n puheenjohtaja
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistun vuosijuhlaseminaariin
Clear selection
Nimi *
sähköpostiosoite ohjeita ja etälinkkiä varten *
puhelinnumero *
Kysymys Esko Aholle turvallisuus- ja ulkopolitiikkaan liittyen
Ruoka-annosten valinta Rosson menusta
Seminaaripuheen jälkeen syömme illallista ravintola Rossossa. Illallinen on jokaiselle vieraalle kokonaan omakustanteinen. Ilmoita tässä kohdassa ennakkoon tilauksesi alku-, pää- ja jälkiruuasta. Ruokailu on vapaaehtoinen ja näin ollen voit valita vapaasti montako ruokalajia nautit kanssamme. Voit valita annoksen Rosson ala carte menusta tai juhlakauden menusta: https://www.raflaamo.fi/fi/oulu/rosso-oulu/menu?menuId=210036
alkuruoka
pääruoka
jälkiruoka
Tuon vuosijuhlatervehdyksen Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorille *
Taho tai järjestö, jonka edustamana tuon tervehdyksen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy